Κυριακή , 3 Μαρτίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

10ο MyKTEO Φθινοπωρινό Ράλλυ (30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου) – To Rallye επιστρέφει στον …φυσικό του χώρο

Επίλογος στην Ιτέα

Η On Sale Rally Team και το πλήρωμά της, Γιώργος Κεχαγιάς-Χρήστος Κουζιώνης, συμμετέχουν με το Skoda Fabia Rally2 evo στο 10ο MyKTEO Φθινοπωρινό Ράλλυ (30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου), που έχει ως επίκεντρο την Ιτέα.

Η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος 2023 θα πέσει το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου στην Ιτέα, με το 10ο ΜyKTEO Φθινοπωρινό Ράλλυ, που διοργανώνεται από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ).

Πρωταγωνιστές σε κάθε φετινό χωμάτινο ράλλυ, η On Sale Rally Team και το πλήρωμά της, Γιώργος Κεχαγιάς-Χρήστος Κουζιώνης, δε θα μπορούσαν να απουσιάσουν από το 4ο και καταληκτικό «πρωταθληματικό» ραντεβού της χρονιάς, όπου θα ξεκινήσουν με το Νο.1 στις πόρτες του Skoda Fabia Rally2 evo.

10ο ΜyKTEO Φθινοπωρινό Ράλλυ

Όπως έχουμε προαναφέρει, το επίκεντρο του 10ου MyKTEO Φθινοπωρινό Ράλλυ βρίσκεται στην Ιτέα, στην κεντρική προβλήτα της οποίας θα πραγματοποιηθεί η Πανηγυρική Εκκίνηση, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.

Το καθαρά αγωνιστικό μέρος του αγώνα θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο γνωστές ειδικές διαδρομές (Αγία Ευθυμία, Καρούτες), που θα διεξαχθούν δύο φορές, ενώ ως Power Stage θα διοργανωθεί η ειδική διαδρομή Άμφισσα.

Συνολικά, ο τελευταίος αγώνας της φετινής χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος, περιλαμβάνει 5 ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 76,44 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Ο χώρος τερματισμού, όπως και το Service Park, θα βρίσκονται στην Ιτέα.

10ο MyKTEO Φθινοπωρινό Ράλλυ – Ωράριο

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

Πανηγυρική Εκκίνηση (Κεντρική Προβλήτα Ιτέας), 20:30

Κυριακή 1 Οκτωβρίου

Εκκίνηση (Μαρίνα Ιτέας), 09:00

Ε.Δ. 1 Αγία Ευθυμία 1 (10,04 χλμ.), 09:28

Ε.Δ. 2 Καρούτες 1 (21,04 χλμ.), 10:31

Ε.Δ. 3 Αγία Ευθυμία 2 (10,04 χλμ.), 12:36

Ε.Δ. 4 Καρούτες 2 (21,04 χλμ.), 13:39

Ε.Δ. 5 Άμφισσα (14,28 χλμ.), 15:44

Τερματισμός (Ιτέα), 16:24

Δηλώσεις

Νίκος Κωνσταντόπουλος (Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου On Sale)

«Με το 10ο MyKTEO Φθινοπωρινό Ράλλυ ολοκληρώνεται το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος. Όπως έχουμε κάνει σε κάθε αγώνα που συμμετείχαμε μέχρι στιγμής, στόχος της ομάδας μας είναι μια δυναμική και σοβαρή παρουσία, πάντα μεταξύ των πρωταγωνιστών του αγώνα και διεκδικητών της νίκης. Ο Γιώργος με τον Χρήστο είναι έτοιμοι ώστε να δώσουν, για ακόμη μια φορά, τον καλύτερό τους εαυτό».

Γιώργος Κεχαγιάς

«Ο αγώνας περιλαμβάνει γνωστές και αγαπημένες ειδικές διαδρομές, με επίκεντρο έναν παραδοσιακό, ιδιαίτερα για τον κόσμο των αγώνων, προορισμό, την Ιτέα. Στόχος μας είναι να ολοκληρώσουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο σε επίπεδο τελικού αποτελέσματος, όσο και σε επίπεδο επιμέρους χρόνων στις ειδικές διαδρομές. Εύχομαι καλό αγώνα και καλό τερματισμό σε όλα τα πληρώματα».

Χρήστος Κουζιώνης

«Οι ειδικές διαδρομές του αγώνα είναι γνωστές, όμως αυτό δε σημαίνει πως επιτρέπεται να είσαι χαλαρός, ιδιαίτερα όταν καλείσαι να κινηθείς σε ρυθμούς κορυφής με ένα αυτοκίνητο προδιαγραφών Rally2. Από την πλευρά μας έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Καλό αγώνα σε όλους».

Πληροφορίες

Live timing

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Καλύβια Βαρικού: Οδοιπορικό στο «Χωριό των Ψαράδων»

Αν και το Λιτόχωρο συνδυάζει βουνό και θάλασσα, οι περισσότεροι το έχουν συνδεδεμένο ως το «ορμητήριο» για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *