Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τώρα τμήμα ιστιοπλοΐας και για ΑμεΑ στο Μεσολόγγι από τον Ναυτικό Όμιλο

Ένα ευχάριστο νέο ανακοίνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου καθώς πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του τμήματος ιστιοπλοΐας για ΑμεΑ.
Η ανακοίνωση του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι επιτέλους την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, έγινε η πρώτη προπόνηση του τμήματος ιστιοπλοΐας για ΑμεΑ του ΝΟ Μεσολογγίου στη θάλασσα. Μετά από τα θεωρητικά μαθήματα που προηγηθήκαν, ήρθε η ώρα ένα από τα δύο σκάφη που διαθέτει ο ΝΟ Μεσολογγίου να πέσει στη θάλασσα. Κυβερνήτης στο σκάφος ήταν ο Βασίλης Χριστοφόρου, πρόεδρος της επιτροπής ΑΜΕΑ της Ε.Ι.Ο και ιστιοπλόος με παγκόσμιες διακρίσεις (δεύτερος στο παγκόσμιο ΑΜΕΑ τον Νοέμβριο στο ΟΜΑΝ), με πλήρωμα τον αθλητή μας Γιάννη Σταύρου.

Την ίδια ώρα έκαναν προπόνηση και τα παιδιά του optimist, τα οποία είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν έναν παγκόσμιο πρωταθλητή, να συνομιλήσουν μαζί του και στη συνέχεια βοήθησαν με ενθουσιασμό.

Τα τμήματα ιστιοπλοΐας τριγώνου με σκάφη optimist για παιδιά από 7 ετών και για ΑμεΑ κάνουν προπονήσεις κάθε Σαββατοκύριακο όλο το χρόνο! Όποιος θέλει να δοκιμάσει και να γνωρίσει το συναρπαστικό άθλημα της ιστιοπλοΐας μπορεί να μας επισκεφτεί στη βάση μας, στη Μαρίνα Μεσολογγίου ή να επικοινωνήσει μαζί μας στο nommes@live.com.

Το πρόγραμμα Ιστιοπλοΐας για ΑμεΑ της Ε.Ι.Ο ‘‘BLUE MEDITERRANEO‘‘, στο οποίο συμμετέχουμε είναι δωρεάν και υποστηρίζεται από το ίδρυμα TERZO PILASTRO INTERNAZIONALE. Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ για την χορηγία βοηθητικού εξοπλισμού ( Σωσίβια, VHF, σημαδούρες κτλ) που μας είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του τμήματος.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2023”.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Καμένων Βούρλων: Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη 8/2/2023

Κλειστά την Τετάρτη (8/2) τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καμένων Βούρλων Κλειστά θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *