Παρασκευή , 22 Σεπτεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Τραγική εικόνα παρουσιάζει το 2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας. Εδώ και έναν χρόνο, αφού έπεσαν σοβάδες, τώρα πέφτουν και τα …μπετά!

Τραγική εικόνα παρουσιάζει το 2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας. Εδώ και έναν χρόνο, αφού έπεσαν σοβάδες, η διαρροή που υπάρχει στην ταράτσα του κτηρίου έχει διαβρώσει τα υλικά και αποτέλεσμα να πέφτουν πλέον τα …μπετά!

Πηγαίνοντας στο σχολείο τις προηγούμενες ημέρες Διευθυντής και Υποδιευθυντής αντίκρυσαν στον διάδρομο του σχολείου στη σκάλα που ενώνει τα δύο κτήρια που υπάρχουν στο σχολικό συγκρότημα να έχουν πέσει τα μπετά. Ταυτόχρονα και οι αίθουσες κατά 90% έχουν πρόβλημα.

Μάλιστα, εάν δεν γίνουν οι απαραίτητες εργασίες, τον χειμώνα οι μαθητές για να μεταβούν από το κτήριο στα εργαστήρια θα πρέπει να βγαίνουν στον εξωτερικό χώρο κι ας βρέχει.

Η Διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτη Σαβελίδη για το νέο, αλλά γνώριμο πια περιστατικό, μιας και το σχολείο είναι σχεδόν υπό κατάρρευση εξέφρασε δε την αγωνία για το πως σε έναν μήνα θα επιστρέψουν οι μαθητές στις σχολικές αίθουσες με τόσο μεγάλα προβλήματα, μιας και σε πολλές από αυτές έχουν εμφανιστεί τα… σίδερα.

Η κατάσταση του 2ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας είναι γνωστή στον Δήμο Βόλου, καθώς ο ίδιος ο Δήμαρχος τον Φεβρουάριο το είχε επισκεφθεί για να κάνει αυτοψία.

Παρόλα αυτά απ’ ότι φαίνεται η κατάσταση όχι μόνο δεν διορθώθηκε αλλά επιδεινώθηκε με την πτώση αυτή τη φορά μπετό. Βέβαια, Δεν είναι η πρώτη φορά που σχολικά κτήρια στον Βόλο έχουν υποστεί ζημιές, όπως πτώση σοφάδων που παρά λίγο να τραυματίσουν τους μαθητές.

magnesianews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ρομά έκαναν… την ανάγκη τους σε κεντρικότατο δρόμο της Λαμίας….

  Μία άσχημη εικόνα και κατάσταση  που δυστυχώς την έχουμε ξαναδεί…. Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστρια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *