Σάββατο , 3 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

4ο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ στον Αμπελώνα

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα ¨Η ΕΛΠΙΔΑ¨ και ο Φιλανθρωπικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα ¨Η ΑΡΩΓΗ¨ ανακοινώνουν ότι το 4ο Σεμινάριο με θέμα «Πρώτες Βοήθειες – ΚΑΡΠΑ» που διοργανώνουν σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Λάρισας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αμπελώνα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 στις 16:00 – 20:30

Ο αριθμός των συμμετεχόντων που έχει καθορίσει το ΕΚΑΒ ότι μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο έχει καλυφθεί. Παρακαλούμε να μην υποβάλλονται άλλες αιτήσεις για παρακολούθηση.

Όπως έχουμε ανακοινώσει θα υπάρξει ανάλογο σεμινάριο τον Νοέμβριο/Δεκέμβριο του 2023, οπότε θα δοθεί η δυνατότητα παρακολούθησης και σε όσους δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.

Όσοι δήλωσαν συμμετοχή θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου στις 15:45 – 16:00 προκειμένου να γίνει η εγγραφή τους. Μετά την έναρξη του σεμιναρίου δεν θα μπορούν να γίνουν εγγραφές.

Σε περίπτωση αδυναμίας παρακολούθησης του σεμιναρίου από αυτούς που έχουν δηλώσει συμμετοχή , παρακαλούμε να μας ενημερώσετε γιατί υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται και δεν είναι στη λίστα των συμμετεχόντων.

Η παρακολούθηση του είναι ΔΩΡΕΑΝ και στους συμμετέχοντες θα δοθεί ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.

Επίσης όσες και όσοι είχαν παρακολουθήσει τα προηγούμενα σεμινάρια και δεν έχουν παραλάβει τις ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ , μπορούν να τις παραλάβουν κατά την διάρκεια διεξαγωγής του 4ου σεμιναρίου από τον κ. Κουκούλη Γεώργιο

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Στην Εύβοια ο Αλέξης Τσίπρας

  Περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα στην Εύβοια   Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *