Κυριακή , 9 Μαΐου 2021
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Τρόφιμα στον ΔΟΠΠΑΧ προσέφερε η Αγροδιατροφική Σύμπραξη

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης κ. Βελισσαρίου Αναστάσιος στον ΔΟΠΠΑΧ και ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. της Αγροδιατροφικής κ. Αποστολόπουλου Κώστας στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιών Φθιώτιδας και στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.

Όλοι εμείς στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας έχουμε συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, στην ανάδειξη του Αγροτουρισμού και της Στερεοελλαδίτικης Γαστρονομίας μας και στην τεκμηρίωση και προώθηση του ¨καλαθιού¨ των προϊόντων της Περιφέρειας μας, υλοποιούμε ένα ευρύ πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας.
Παράλληλα υλοποιούμε ένα πλήθος κοινωνικών δράσεων με σκοπό την κάλυψη βασικών διατροφικών αναγκών των συνανθρώπων μας.

Στα πλαίσια αυτά στελέχη της Αγροδιατροφικής ως δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας και ενσυναίσθησης συγκεντρώσαν ποσότητες τροφίμων, τα οποία παραδόθηκαν στον ΔΟΠΠΑΧ (Δήμος Χαλκιδέων) για την ενίσχυση των συσσιτίων καθώς επίσης στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιών Φθιώτιδας και στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.

Ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης κ. Αναστάσιος Βελισσαρίου κατά την παρουσία του στον ΔΟΠΠΑΧ δήλωσε : Καταβάλαμε μια σημαντική προσπάθεια, ώστε να στηρίξουμε τις ευάλωτες ομάδες σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων, στο πλαίσιο δράσεων αλληλεγγύης. Η προσπάθεια αυτή, εν όψει των Αγίων ημερών του Πάσχα, έχει τη συμβολική της αξία, αλλά και την ουσιαστική.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος Δ.Σ. της Αγροδιατροφικής κ Κώστας Αποστολόπουλος δήλωσε: Με την ευκαιρία των Αγίων αυτών Ημερών του Πάσχα επισκέφτηκα το Παράρτημα Προστασίας Παιδιών Φθιώτιδας και το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας οπού είχα την τιμή να διαπιστώσω από κοντά το λειτούργημα που επιτελούν κάποιοι σπουδαίοι Άνθρωποι .Είχα την χαρά να συναντήσω την κυρία Πελέκη Σταυρούλα οπού επί 62 ολόκληρα χρόνια είναι η καρδιά και η ψυχή του Ορφανοτροφείου Θηλέων καθώς επίσης και τον κύριο Δρακάκη Δημήτριο Πρόεδρο Κ.Κ.Π.Π.Σ.Ε. οπού τον συνεχάρη μαζί με τους συνεργάτες του για την σπουδαία δουλεία τους. Μου προτάθηκε παράλληλα σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει παρουσίαση της ανάβασης στο Έβερεστ κάτι που αποδέχθηκα με μεγάλη μου χαρά!

Οι δράσεις αυτές προσφέρουν ανακούφιση σε ευάλωτους συμπολίτες μας, παράλληλα όμως μεταδίδουν το μήνυμα ότι η αγάπη και η κοινωνική αλληλεγγύη παραμένουν σταθερές αξίες, ακόμη και στις δύσκολες μέρες, όπου τα προβλήματα και οι δοκιμασίες φαντάζουν ανυπέρβλητα

eviaportal.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης στη Λαμία – Ικανοποιημένος από την προετοιμασία για το Rally Acropolis

Στη Λαμία  και στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας όπου και θα φιλοξενηθούν υπηρεσίες για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *