Ακολουθήστε μας στο facebook

Όπως και να τα μαγειρέψει τα πρακτικά ο Τζιβελέκας, οδηγείται σε αδιέξοδο….

«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα»  για τον Πρόεδρο,  με το “μπάχαλο” που έχει γράψει στα πρακτικά…

Η  συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Σπερχειάδας στις 13/11/2019 είναι η πρώτη που  καταγράφει ο Πρόεδρος Τζιβελέκας στα πρακτικά ενώ έχουν ήδη γίνει συνεδριάσεις το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2019. Η τρίτη λοιπόν κατά σειρά συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου καταγράφεται ως πρώτη στα επίσημα πρακτικά από τον Πρόεδρο. Οι δύο πρώτες συνεδριάσεις δεν αναγράφονται καθόλου στα πρακτικά!

Μεγάλο παράπτωμα τα ελλιπή πρακτικά….Γιατί κύριε Τζιβελέκα λείπουν οι δύο συνεδριάσεις;

Για την συνεδρίαση στις 13/11/2019 καταγράφονται στα πρακτικά μόνο δύο θέματα. «Μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς» και «Παραχώρηση Σ.Κ. Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα στην χορωδία ΗΧΩ». Όμως συζητήθηκαν και άλλα θέματα ενώ έγιναν  και ανακοινώσεις-ερωτήσεις. Ανάμεσα στις ανακοινώσεις που λείπουν από πρακτικά  είναι και οι  5 επιστολές από τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Κοντογεώργο για εκτέλεση εργασιών,  για τις οποίες ο Πρόεδρος δήλωσε -πάλι με το «έτσι θέλω»- ότι δεν τις κάνει!

Με την ανάγνωσή τους όμως έτσι όπως την έκανε ο κ. Τζιβελέκας, της μετέτρεψε σε απλές, τυπικές  ανακοινώσεις-ενημερώσεις και όχι υποχρέωση του να τις εκτελέσει….

Ο Πρόεδρος επομένως όχι μόνο δεν τηρεί ορθά τα πρακτικά με βάση τον Κανονισμό Λειτουργίας Κοινοτήτων αφού παραλείπει στοιχεία αλλά ακόμη  παρακάμπτει τελείως τον Αντιδήμαρχο.

Μία αλαζονική συμπεριφορά του Προέδρου που δείχνει είτε δεν γνωρίζει  τις αρμοδιότητες του – μάλλον απίθανο μετά από 30 χρόνια στην αυτοδιοίκηση) είτε θεωρεί ότι κάνει τόσο κουμάντο που δεν λογαριάζει κανέναν…Σίγουρα πάντως δεν ενεργεί με βάση τον Κανονισμό Λειτουργίας Κοινοτήτων.

Γιατί τέτοια παραπτώματα σε σχέση με τα πρακτικά από τον Πρόεδρο; Αφού θεωρεί ότι  είναι η «εξουσία», γιατί δεν γράφει τα πρακτικά όπως διαδραματίζονται στην κάθε συνεδρίαση; Τι τον φοβίζει με τα πρακτικά; Έτσι όπως λειτουργεί ο Πρόεδρος, είτε τα γράφει όπως θέλει είτε όχι, για τον ίδιο είναι «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα».

Παράπτωμα έτσι όπως συνεδριάζει με αυταρχική συμπεριφορά, παράπτωμα επίσης που δεν καταγράφει τα πρακτικά όπως έγιναν ή/και δεν τα καταγράφει καν…

Δείτε το βίντεο για του λόγου το αληθές και τα αντίστοιχα πρακτικά που επιβεβαιώνουν όλα τα παραπάνω:

Το πρακτικό:

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας για τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με τον ΟΒΙ θα διοργανώσει προσεχώς ενημερωτική εκδήλωση για τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *