Ακολουθήστε μας στο facebook

Πλαστά τα πρακτικά στο Τοπικό Σπερχειάδας – Η 1η συνεδρίαση που καταγράφεται στα πρακτικά, ενώ έχουν προηγηθεί άλλες δύο

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις όπως θα διαπιστώσετε  για τα παραποιημένα, ελλιπή, ψευδή πρακτικά του Τοπικού Συμβουλίου Σπερχειάδας. Και θα συνεχίσουμε και με πολλές ακόμα!

Όπως προκύπτει από το επίσημο βιβλίο των πρακτικών,  η πρώτη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου που καταγράφει ο Πρόεδρος στα πρακτικά είναι στις  13/11/2019, παρουσία και του Αντιδημάρχου κ. Ανδρέα Παπασάρα. Σε προηγούμενο άρθρο μας αποκαλύψαμε ότι οι δύο πρώτες συνεδριάσεις του Τοπικού Συμβουλίου Σπερχειάδας που έγιναν,  δεν καταγράφονται καν στα επίσημα πρακτικά λες και δεν έγιναν ποτέ! (Σχετικό άρθρο εδώ)

Αναφορικά με την συνεδρίαση της 13/11/2019, καταγράφονται  στα πρακτικά  μόνο δύο θέματα. Συγκεκριμένα:

«1 Μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς» και «2 Παραχώρηση Σ.Κ. Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα στην χορωδία ΗΧΩ».

Όπως θα δείτε αναλυτικά  και στα βίντεο όμως παρακάτω,  συζητήθηκαν και άλλα θέματα ενώ ακούστηκαν και ανακοινώσεις και ερωτήσεις αλλά ο Τζιβελέκας δεν τα πέρασε στα επίσημα πρακτικά.

Στην παράγραφο επίσης στα πρακτικά  της συνεδρίασης  μετά τα θέματα της συνεδρίασης όπου αναφέρει για ενημέρωση το πώς θα αποστέλλονται οι προσκλήσεις, δεν συνέβη τότε 13/11/2019  αλλά ένα μήνα μετά στις 11/12/2019, με βάση πάντα και το βίντεο που είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας.

Με αποδείξεις λοιπόν, αφού υπάρχουν τα σχετικά βίντεο για  όσα συνέβησαν στις συνεδριάσεις  – για αυτό ο Πρόεδρος δεν θέλει βιντεοκάμερα…

Σας παρουσιάζουμε  τις  ανακοινώσεις της συνεδρίασης που δεν καταγράφονται στα πρακτικά:

-Η πρώτη ανακοίνωση φυσικά ήταν του Προέδρου  σχετικά με τις 5 επιστολές από τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Κοντογεώργο για εκτέλεση εργασιών,  τις οποίες δήλωσε ο Πρόεδρος ότι δεν τις κάνει.

Δείτε  σχετικό βίντεο τι ειπώθηκε και την συμπεριφορά του Προέδρου :

Δεύτερη  ανακοίνωση ήταν τα  αιτήματα των μαθητών του Λυκείου Σπερχειάδας.

Σχετικό βίντεο εδώ:

Η 3η  ανακοίνωση ήταν  της  κας  Κατερίνας Σιούτα για τον  Απολογισμό  των  δράσεων της Εμποροπανήγυρις (παζάρι Σπερχειάδας) 20/10/20 και των 4ημερων εκδηλώσεων που είχαν αποφασιστεί στην  προηγούμενη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου.

Σχετικό βίντεο:

Στη συνέχεια, 4η ανακοίνωση ήταν του Δ. Καραντζούνη,  μεταξύ  άλλων  και  για την   κοπή  τεσσάρων  μεγάλων  πεύκων στην πλατεία Μακρυγιάννη, που κόπηκαν στη ρίζα, χωρίς καμία  απόφαση από Κοινότητα και υπηρεσίες του Δήμου Μακρακώμης.

Ο Τοπικός Σύμβουλος ζήτησε να συμπεριληφθεί για να συζητηθεί ως έκτακτο θέμα, για να καταδικάσουμε την πράξη αυτή.  Ψηφίστηκε και απορρίφθηκε το θέμα προς συζήτηση.

Σχετικό βίντεο εδώ:

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος αναφέρθηκε σε έργα που πρέπει να υλοποιηθούν στην Σπερχειάδα.

Σχετικό βίντεο:

Επίσης ο πρόεδρος συνέχισε με άλλο θέμα,  για έργα στην  Σπερχειάδα, με κοστολόγηση μάλιστα  από τον ίδιο. Δείτε βίντεο εδώ:

Επόμενο  θέμα της συνεδρίασης  ήταν  η μεταφορά της Λαϊκής  Αγοράς  Σπερχειάδας,  όπου η πρόταση του Δ. Καραντζούνη όπως και η ψήφος του, δεν καταγράφτηκε όπως τοποθετήθηκε!

Σχετικό βίντεο εδώ:

Προτελευταίο  θέμα ήταν για την ύδρευση και τον καθαρισμό δεξαμενών, όπου ειπώθηκε ότι το νερό είναι ακατάλληλο προς πόση.

Ο Πρόεδρος έφερε στην συνεδρίαση εργολάβο που μας ενημέρωσε το τι πρέπει να γίνει ( σ.σ. τον «χορηγό» του, όπως ο ίδιος δήλωσε στην προεκλογική του εκστρατεία).

Σχετικό βίντεο εδώ:

Τελευταίο θέμα ήταν η ενημέρωση για την ανάπλαση της πλατείας «Αθανασίου Ακρίδα»

Σχετικό βίντεο εδώ:

Ορίστε και το σχετικό επίσημο πρακτικό για του λόγου του αληθές με υπογραφές τοπικών συμβούλων, ευτυχώς όχι όλων, δηλαδή μόνο ενός ο οποίος ισχυρίζεται τα παραπάνω για το πως διεξήχθη η τρίτη (3η) για αυτόν και πρώτη (1η) για τους άλλους,  συνεδρίαση:

Το παιχνίδι της κολοκυθιάς καλά κρατεί ο Τζιβελέκας, αλλά το παίζουν όλοι;….

Απ΄ ότι φαίνεται όχι, γιατί στο Τοπικό Συμβούλιο δεν πρέπει να παίζουμε,  αλλά να λύνουμε προβλήματα.

Τελικά πως να έγινε η συνεδρίαση;… Και ποιος να έχει άραγε δίκιο,  οι πολλοί ή ο ένας;;;

Όπως   εύκολα λοιπόν διαπιστώνετε και αποδεικνύεται,  τα πρακτικά του Τοπικού Συμβουλίου Σπερχειάδας  και για την συνεδρίαση στις 13/11/2019 είναι ελλιπέστατα, παραποιημένα,  παραπλανητικά και κυρίως δεν καταγράφτηκαν  τα θέματα της συνεδρίασης, αλλά και της συζήτησης!!!

Δεν είναι μεγάλο παράπτωμα αυτό του Προέδρου και σε όσους τον υποστηρίζουν με τις υπογραφές τους;;;

Ποιος είναι αυτός – αυτοί που μπορούν να δεχτούν πλαστά πρακτικά, ενώ τα γνήσια αποδεικνύονται χωρίς καμία αμφισβήτηση.  Μπορεί να το δεχτεί ο κάθε δημότης Σπερχειάδας ότι ο Πρόεδρος, κάνει ότι θέλει, όπως θέλει ακόμα και όταν αφορά τα επίσημα έγγραφα θεσμικού οργάνου;;;

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: “Έφυγες πολύ νωρίς”… Θλίψη για τον Χάρη Μπελτεγρή….

Ο χαμός του 40χρονου Χάρη Μπελτεγρή έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη  Το ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας αποχαιρετά  τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *