Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

10 θέματα για την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Στυλίδας [29/3]

Ο Δήμος Στυλίδας κοινοποίησε την πρόσκληση και τα θέματα της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Στυλίδας στις 29/3/2021

Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη , σύμφωνα με τις διατάξεις της από 11-3-2020 Π.Ν.Π. «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού  covid-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του» (ΦΕΚ Α΄55) και της αριθμ. ΥΠ.ΕΣ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/133/οικ.20764/07.11.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, την  29 Μαρτίου 2021  ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα  και ώρα 12:00 πμ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1 : Απόδοση λογαριασμού Χ.Ε.Π.

Θέμα 2 : Καθορισμός του ανταλλάγματος παραχώρησης κοινόχρηστων χώρων ΑΙΓΙΑΛΟΥ – ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Θέμα 3 : Παράταση χρόνου εκπόνησης της μελέτης με τίτλο:

Θέμα 4 : Εγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕ ΕΧΙΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2017-2018 (Α ΦΑΣΗ)

Θέμα 5 :  Έγκριση της 33/2019 μελέτης με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ»

Θέμα 6 : Έγκριση για συμμετοχή του Δήμου Στυλίδας στο Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Θέμα 7 : Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου

Θέμα 8 : Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου

Θέμα 9 : Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου

Θέμα 10 : Ορισμός πληρεξούσιων δικηγόρων

 

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ε.

 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας σε Ζέλι, Καινούριο, Αχλάδι, Δαμάστα, Θεολόγο, Ανθήλη, Άγιο Κωνσταντίνο – Το πρόγραμμα του έως 12/5

  Ενημερωθείτε για το Λειτουργικό και Ποιμαντικό  πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών  από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *