Παρασκευή , 3 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Άγνωστοι κλεφτοκοτάδες “χτύπησαν” κοτέτσι σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας

Ούτε μια ούτε δύο αλλά δέκα κότες έκλεψαν άγνωστοι από κοτέτσι στο Καινούργιο και μάλιστα σε περιφραγμένο οικόπεδο και σε χώρο κλειστό εντός αποθήκης, κατά την διάρκεια της νύχτας.

Όπως ανέφερε στο kainourgiopress o ιδιοκτήτης των πουλερικών ,η κλοπή έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί,όταν όπως συνήθιζε καθημερινά πήγε να τις ελευθερώσει για βοσκή.

Μετά το αρχικό σοκ, έκανε αναζητήσεις στους χώρους του οικοπέδου και της αποθήκης χωρίς να εντοπίσει ούτε πούπουλο ,ενώ φαίνεται ότι οι δράστες γνώριζαν καλά το χώρο και κινήθηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοια κλοπή στην περιοχή, όμως φαίνεται ότι οι δράστες επέλεξαν αυτή την χρονική στιγμή λόγω της εορταστικής περιόδου και επειδή η ζήτηση για ντόπια πουλερικά είναι μεγάλη.

Το ψυχολογικό κόστος αλλά και το οικονομικό κόστος σε τέτοιες περιπτώσεις για τους ιδιοκτήτες είναι μεγάλα, αν αναλογιστεί κανείς τον κόπο και το κόστος αγοράς, το κόστος της τροφής που έχει εκτιναχθεί και την συντήρηση των πτηνών μέχρι να φθάσουν στο επιθυμητό μέγεθος.

Ο παθών γνωστοποιεί το συμβάν και εφιστά την προσοχή όσων εκτρέφουν πουλερικά ,ειδικά αυτή την περίοδο που υπάρχει μεγάλη ζήτηση στην αγορά.

kainourgiopress.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Θλίψη στη Φθιώτιδα – Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Ριζόπουλος

Θλίψη για έναν άνθρωπο που είχε ασχοληθεί με το Φθιωτικό ποδόσφαιρο και ως ποδοσφαιριστής και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *