Ακολουθήστε μας στο facebook

Αγρίνιο: Ξεκινά η επιβολή κυρώσεων και η απομάκρυνση των τραπεζοκαθισμάτων σε όσους επαγγελματίες δεν συμμορφώθηκαν με τις προθεσμίες

Από την Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αγρινίου ανακοινώνεται ότι δίνεται τέλος στην παράνομη εκμετάλλευση κοινόχρηστων χώρων με την επιβολή κυρώσεων και την απομάκρυνση των τραπεζοκαθισμάτων, από τους επαγγελματίες που δεν τηρούν τον κανονισμό λειτουργίας.

Οι Υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου εξάντλησαν τα χρονικά περιθώρια για τους επαγγελματίες που δεν κατέθεσαν αίτηση ανανέωσης άδειας λειτουργίας κοινόχρηστου χώρου έτους 2024, δεν κατέβαλλαν την προκαταβολή ποσοστού30% εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και δεν τακτοποίησαν τις ληξιπρόθεσμες δόσεις. Δόθηκε προθεσμία παράτασης ενώ τα στελέχη της Υπηρεσίας ενημέρωσαν αρμόδια τους ενδιαφερόμενους.

Αύριο, 10 Ιουλίου, ξεκινά η επιβολή κυρώσεωνκαι η απομάκρυνση των τραπεζοκαθισμάτων σε όσους επαγγελματίες δεν συμμορφώθηκαν με τις προθεσμίες και θα απωλέσουν το δικαίωμα χρήσης κοινόχρηστου χώρου για το έτος 2024.

Συνεργεία του Δήμου Αγρινίου, αποτελούμενα από την Δημοτική Αστυνομία και την Τεχνική Υπηρεσία, θα προβούν σε τήρηση του Κανονισμού Κοινόχρηστων Χώρων.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

1,5 εκατ. € ο Βιολογικός στην Ποταμιά Ευρυτανίας

Ανοικτή διαδικασία, προκηρύσσει ο Δήμαρχος Καρπενησίου Χρήστος Κακαβάς, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *