Ακολουθήστε μας στο facebook
***** ÐÑÏÓÏ×Ç - ÓÇÌÅÉÙÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÓÕÍÔÁÊÔÇ **** ** Ç öùôïãñáößá Ý÷åé ëçöèåß ÷ùñßò ôç ñçôÞ Üäåéá ôùí åéêïíéæüìåíùí. Ç äçìïóßåõóç ôùí ÷áñáêôçñéóôéêþí ôïõò ãßíåôáé áðïêëåéóôéêÜ ìå åõèýíç ôïõ ÷ñÞóôç **

Άγριο ξεκαθάρισμα της αλβανικής μαφίας με θύμα τον 32χρονο R.B.

Άγριο ξεκαθάρισμα της αλβανικής μαφίας με θύμα τον 32χρονο R.B. που εμπλέκεται σε συμμορία με αιματηρές επιθέσεις, κλοπές ακόμη και για δολοφονίες στην Αλβανία, βλέπουν οι Αρχές πίσω από τη δολοφονία στον Βύρωνα.

Ο 32χρονος καταζητούμενος, ήταν για τις αλβανικές αρχές μέλος μιας συμμορίας με έδρα την πόλη Λέζε της Αλβανίας. Μάλιστα, στις 13 Νοεμβρίου του 2021 το θύμα με δυο ακόμη άτομα, οπλισμένοι με καλάσνικοφ, εισέβαλλαν σε μπαρ της πόλης ψάχνοντας ανάμεσα στους πελάτες τον ιδιοκτήτη του, τσεκάροντας από όλους όσους βρίσκονταν στον χώρο τις ταυτότητες για να είναι σίγουροι για τον στόχο που θα χτυπούσαν.

Ένα χρόνο πριν, θεωρήθηκε ύποπτος για μια ακόμη φονική ενέδρα στη γειτονική χώρα.

Τέλος, ο R.B. είχε συλληφθεί το 2018 για κατοχή μεγάλης ποσότητας οπλισμού και πυρομαχικών και χρήματα που προέρχονταν από κλοπές, όπως αναφέρει το newsit.gr.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, σαρώνουν τις κάμερες της περιοχής για να καταγράψουν το δρομολόγιο των δραστών, ενώ ψάχνουν στοιχεία και από κεραίες κινητής τηλεφωνίας για να εντοπίσουν ύποπτα στίγματα κινητών τηλεφώνων. Θεωρούν δε βέβαιο, ότι μετά την άγρια δολοφονία οι εκτελεστές έφυγαν από τη χώρα.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εικαστικά Εργαστηρία Δήμου Λαμιέων: Ετήσια υπαίθρια έκθεση στις 31/5

Ετήσια υπαίθρια έκθεση Εικαστικών Εργαστηρίων Δήμου Λαμιέων Με την λήξη της σχολικής χρονιάς 2023-2024, τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *