Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αιχμές Μιχαηλίδου για το «Χαμόγελο του παιδιού»: Έχει 20 εκατ. πλεόνασμα και 5 εκατ. στην Ελβετία

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα – το «Χαμόγελο» είναι πλεονασματικό 20 εκατ. – δεν μπορεί να φτιάξει τις δομές όπως πρέπει», επεσήμανε σε τηλεοπτική συνέντευξή της η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Σε μια μομφή προς τον ιδρυτή του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο προχώρησε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε. Η κ. Μιχαηλίδου υιοθέτησε τα οικονομικά στοιχεία του ιδρύματος, που έχουν δει πριν λίγο καιρό το φως της δημοσιότητας.

Χαρακτηριστικά, η Δόμνα Μιχαηλίδου σημείωσε: «Έχουν γίνει ρεπορτάζ των ρεπορτάζ, δεν νομίζω ότι θα υπάρχει συμπολίτης μας σήμερα που πιστεύει ότι ένα ίδρυμα, το οποίο έχει 20 εκατ. πλεόνασμα, 5 εκατ. στην Ελβετία, τον πρόεδρό του που μένει διάβασα σε μια βίλα 2 εκατ. με πόσα μπάνια λέει ότι έχει, και να μην χρησιμοποιήσει τα χρήματα αυτά για να κάνει παραπάνω μπάνια για τα παιδιά και να κάνει τη δομή λειτουργική».

Η υφ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αναφέρθηκε ουσιαστικά σε στοιχεία που γνωστοποιήθηκαν μέσω πρόσφατων δημοσιευμάτων στον Τύπο. Σύμφωνα με αυτά, ο ιδρυτής του «Χαμόγελου του Παιδιού» φέρεται να μένει σε διαμέρισμα έκτασης περίπου 500 τ.μ. του οποίου η αξία ανέρχεται σε περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ. Αντίστοιχα τα ίδια δημοσιεύματα νωρίτερα αυτό τον μήνα αναφέρουν ότι το 2018 φαίνονται καταθέσεις του ιδρύματος σε τράπεζα στη Ζυρίχη, ύψους 300.000 ευρώ, που αργότερα έφτασαν ακόμη και τα 5 εκατ.

Επιπλέον, η κ. Μιχαηλίδου τονίζει: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα – το «Χαμόγελο» είναι πλεονασματικό 20 εκατ. – δεν μπορεί να φτιάξει τις δομές όπως πρέπει».

Το «Χαμόγελο του παιδιού» από την πλευρά του είχε προβεί σε ανακοίνωση σχετικά με τα εν λόγω δημοσιεύματα αναφέροντας ότι «σε έναν Οργανισμό που απασχολεί σχεδόν 500 εργαζομένους πανελλαδικά είναι εύλογο και αναμενόμενο να έχουν προκύψει προβλήματα και διαφωνίες, πάντα με στόχο την εξασφάλιση των βέλτιστων παρεχόμενων υπηρεσιών στα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Παράλληλα, σημειώνεται ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» απασχολεί πλήθος εργαζομένων σχεδόν από την έναρξη της λειτουργίας του, ανθρώπους οι οποίοι υπηρετούν τους σκοπούς του Οργανισμού με συνέπεια».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Νεός Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, ο Ταξίαρχος Καραχάλιος Γεώργιος

Ανακοινώθηκαν 27/1/2023 οι τοποθετήσεις – μετακινήσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας Με βάση την ανακοίνωση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *