Πέμπτη , 27 Ιανουαρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την ασφαλτόστρωση δημοτικών δρόμων εντός της Κοινότητας Άμφισσας

Ενημερωτικό δελτίο από το Δήμο Δελφών

Υπεγράφη η σύμβαση και άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την ασφαλτόστρωση δημοτικών δρόμων εντός της Κοινότητας Άμφισσας, ενός έργου προϋπολογισμού 60.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από τους ΚΑΠ Επενδυτικών Δαπανών 2021.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη μελέτη που έχει εκπονηθεί, οι παρεμβάσεις που θα γίνουν θα αφορούν δρόμους εντός σχεδίου πόλεως Άμφισσας οι οποίοι έχουν φθαρεί με το πέρασμα του χρόνου, αλλά και από τις διάφορες παρεμβάσεις-επισκευές που έχουν γίνει λόγω αποκαταστάσεων στα υπόγεια δίκτυα κοινής ωφέλειας.

Με γνώμονα την αποκατάσταση τους και στόχο την άρση της επικινδυνότητας αναμένεται να γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης, όπου απαιτηθεί για την υψομετρική βελτίωση των οδών, θα γίνει τμηματική καθαίρεση του υφιστάμενου σκυροδέματος και δημιουργία νέου, ενώ θα γίνει και επούλωση λάκκων όπου κριθεί απαραίτητο σε σημεία της πόλης.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε πως το έργο θα αποκαταστήσει τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά βασικά σημεία της Κοινότητας Άμφισσας, πως οι εν λόγω παρεμβάσεις αποτελούν συνέχεια εκείνων που στόχο έχουν τη βελτίωση της καθημερινότητας, ενός τομέα που ο Δήμος Δελφών από την πρώτη ημέρα έχει εστιάσει και συνεχίζει απαρέγκλιτα να ρίχνει μεγάλο από το βάρος των ενεργειών του.

Αντιστοίχως ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Άμφισσας και υπεύθυνος των Οικονομικών, κ. Νικόλαος Λουπάκος σημείωσε, ότι ουσιαστικά είναι το πρώτο έτος υλοποίησης του Τεχνικού προγράμματος, μετά από τις απρόβλεπτες οικονομικές επιβαρύνσεις τις οποίες ο Δήμος μας έχει επωμιστεί τα δύο πρώτα χρόνια ύψους πλέον του 1,5 εκ. ευρώ, για την αντιμετώπιση των οποίων αναγκάστηκε να διαθέσει όλη τη χρηματοδότηση του τεχνικού του προγράμματος μέχρι τώρα.

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Νίκος Φίλης: Η τηλεκπαίδευση δεν ένα κουμπί που πατάει κανείς on-off!

Την απόφαση της κυβέρνησης να λειτουργήσουν τα σχολεία με τηλεκπαίδευση αύριο και μεθαύριο σχολιάζει με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *