Πέμπτη , 30 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

«Αν δεν ήταν οι «Φίλοι του Νοσοκομείου» δεν θα είχαμε τα αίσια αποτελέσματα…»

Την καθιερωμένη γιορτή τους συνδυασμένη με την κοπή της πίτας, οργάνωσαν την περασμένη Παρασκευή βράδυ, στο ξενοδοχείο «Παρκ» οι «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου». Η συμμετοχή στην εκδήλωση υπήρξε αρκετά σημαντική και ελπιδοφόρα.

Η γιορτή πλαισιώθηκε και από την προβολή του ντοκιμαντέρ του γιατρού Γιάννη Κωστή για την ιστορία του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Αρχικά η πρόεδρος του σωματείου Γεωργία Σταγάκη, χαιρετώντας τους παρευρισκόμενους, απαρίθμησε τις προσφορές των «Φίλων» προς το νοσοκομείο και αναφέρθηκε στη διακοπή λειτουργίας του ξενώνα για συνοδούς νοσηλευομένων.
Μεταξύ των ομιλητών το μέλος του δ.σ. του νοσοκομείου δικηγόρος Βασίλης Μπακαλιάνος, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «χωρίς τις προσφορές των «Φίλων του Νοσοκομείου» το ίδρυμα δεν θα είχε αυτά τα ευτυχή αποτελέσματα που παρουσίασε στην περίοδο του κορονοϊού».
Την εκδήλωση χαιρέτισαν και συγχάρηκαν το εθελοντικό σωματείο για το κοινωνικό έργο του ο βουλευτής κ.Λιούπης, η αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας Χρήστος Βενέτης , και η πρώην υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Χαιρέτισε επίσης και ο διοικητής του νοσοκομείου κ.Ντόκος.
Χαρακτηριστική ήταν και η αποστροφή της σύντομης ομιλίας της διευθύντριας της ΜΕΘ του νοσοκομείου Αντιγόνης Καραθάνου που τόνισε ότι «είναι χρήσιμο να συστρατευθούν και άλλα άτομα με το συγκεκριμένο εθελοντικό σωματείο, αν και ο εθελοντισμός δυστυχώς δεν γνωρίζει την ακμή που του πρέπει».

magnesianews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Aυξημένη κατά 69,9% καταγράφεται η μέση πληρότητα των ξενοδοχείων Αθήνας- Αττικής το πρώτο δίμηνο του 2023

Θετικά τα μηνύματα στην αρχή του έτους Aυξημένη κατά 69,9% καταγράφεται η μέση πληρότητα των …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *