Δευτέρα , 25 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών με αφορμή τη χθεσινή γενική συνέλευση του εξωραϊστικού συλλόγου Καστρί Λουτρό

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών, συμμετείχε χθες, Κυριακή 6/8/23, στη γενική συνέλευση του εξωραϊστικού συλλόγου Καστρί Λουτρού, δια της επικεφαλής της Μαρίας Κωστή, μεταξύ πολλών κατοίκων της περιοχής, αλλά και εκπροσώπων του εθνικού Κοινοβουλίου, της περιφέρειας Θεσσαλίας και του δήμου Τεμπών.

 

Πολλά τα θέματα που απασχόλησαν τη γενική συνέλευση αλλά το πλέον επίμαχο, που επι σειρά ετών διεκδικείται, η δημιουργία γέφυρας που θα ενώνει το Καστρί Λουτρό με τους νέους Πόρους, κάτι που, τόσο ο σύλλογος όσο και οι κάτοικοι του Καστρί Λουτρού, θέλουν πολύ να γίνει, για την καλλίτερη, συντομότερη και ασφαλέστερη επικοινωνία των δύο μερών και ταυτόχρονα για την αναβάθμιση της περιοχής.

Τη διαβεβαίωση ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει έτοιμη μελέτη και εξασφαλισμένη την αντίστοιχη πίστωση για το έργο, έδωσε ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας, χωρίς να αμφισβητηθεί από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Πινακά και τον δήμαρχο Τεμπών, Γιώργο Μανώλη.

Η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τεμπών, επικοινώνησε σήμερα με τον αρμόδιο υπηρεσιακό παράγοντα της περιφέρειας Θεσσαλίας, προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί του κ. Κέλλα, ότι δηλ. η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι πανέτοιμη και το πρόβλημα δημιουργείται μόνο από την περιφέρεια Μακεδονίας.

Η απάντηση όμως ήταν εντελώς διαφορετική. Δεν υπάρχει μελέτη ούτε αντίστοιχη πίστωση. Μάλιστα δε πληροφορηθήκαμε ότι, όταν οι δύο περιφέρειες συμφωνήσουν σχετικά, τη μελέτη θα εκπονήσει η περιφέρεια Μακεδονίας και θα αναζητηθεί τότε τρόπος κάλυψης της χρηματοδότησης του έργου, μεταξύ των δύο περιφερειών.

Κύριοι, έχετε υπόψη σας κάτι άλλο; Αν όχι τότε πρέπει να απολογηθείτε στους κατοίκους του Καστρί Λουτρού για αυτή την, επί σειρά πολλών ετών, παραπλανητική πληροφόρηση!

Έχετε υποχρέωση!!!

Για την Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών
Η επικεφαλής

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Την Τετάρτη στο Small η παρουσίαση του βιβλίου “Η Α.Ε. Ορχομενού και ο αθλητισμός στον Ορχομενό”

Την Τετάρτη στο Small η παρουσίαση του βιβλίου “Η Α.Ε. Ορχομενού και ο αθλητισμός στον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *