Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αναβαθμίζεται η επικοινωνία μεταξύ υγειονομικών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης και του προγράμματος ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ, προμηθεύτηκε κινητές συσκευές τηλεφώνου, με απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς τα κινητά και σταθερά εντός του συγκεκριμένου προγράμματος. Το πακέτο παρέχει και άλλες δυνατότητες όγκου μεταφοράς δεδομένων καθώς και συγκεκριμένο χρόνο προς κλήσεις εκτός ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ, παρέχεται δωρεάν και ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα.

Ο Διοικητής κος Γρηγόριος Βλαχάκης παρέδωσε τις συσκευές στους υπεύθυνους, του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, καθώς και στους Διευθυντές των Κλινικών, τη Νοσηλευτική Υπηρεσία, την Δ/νση Διοικητής/Οικονομικής Υπηρεσίας και την Οικονομική Υπηρεσία προς διευκόλυνση της μεταξύ τους επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα σε μέρες εφημερίας, ο εφημερεύων νοσηλευτής μπορεί να δέχεται κλήσεις και να καλεί τους υπευθύνους για την αντιμετώπιση εκτάκτων γεγονότων. Στο Κ.Ψ.Υ οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν για την παρακολούθηση και για την βέλτιστη αντιμετώπιση των περιστατικών τους .

Ο Διοικητής τόνισε πως: « Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας αλλάζει και τα στελέχη του συντονίζονται για την βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες», η ενδοεπικοινωνία θα συνεισφέρει σημαντικά στην ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο περιστατικών προς διεκπεραίωση, με άμεση επίλυσή τους.

www.larissanet.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μία πρόταση για δημιουργία πάρκων για σκύλους

Του Θεόδωρου Κακαρδάκου Όλο και περισσότερες δημοτικές αρχές των πόλεων στον κόσμο δημιουργούν χώρους για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *