Τρίτη , 30 Μαΐου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αναβαθμίζεται το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων, με βάση το Προεδρικό Διάταγμα

Αναβαθμίζεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων, το οποίο με βάση και το Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε χθες Πέμπτη 23 Μαρτίου γίνεται “Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Τρικάλων” και αποκτά νέα δομή και οργάνωση. Πρόκειται για ένα χρόνιο αίτημα των αστυνομικών αρχών των Τρικάλων το οποίο ικανοποιήθηκε όπως φαίνεται και στο ΦΕΚ που εκδόθηκε ΕΔΩ.

Η Ασφάλεια Τρικάλων έχει δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της τα τελευταία αρκετά χρόνια με εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων και χτυπήματα στα κυκλώματα ναρκωτικών που δρουν στην ευρύτερη Κεντρική Ελλάδα. Με τη νέα της οργανωτική δομή ως Υποδιεύθυνση θεωρείται βέβαιο πως θα μπορέσει να λειτουργήσει ακόμη καλύτερα εγκαθιστόντας μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας μεταξύ των πολιτών.

Όπως σημειώνει στο trikalavoice.gr ο Διοικητής της, Υποδιεύθυνσης-πια-Ασφαλείας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γιώργος Λιούρας “συνεχίζουμε με σεμνότητα και ταπεινότητα, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών και την τήρηση της Νομιμότητας. Δίπλα και μαζί με τους πολίτες”.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Τρικάλων εξέδωσε δε την παρακάτω ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν για την αναβάθμιση του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων σε Υποδιεύθυνση, όπως δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ σήμερα 24 Μαρτίου 2023.
Συγκεκριμένα, με το Προεδρικό Διάταγμα 34/2023 (ΦΕΚ Α-73) αρθ. 4 παρ. 5 τροποποιείται η υπάρχουσα διοικητική δομή και πλέον στην Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων υφίσταται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Τρικάλων, ένα πάγιο αίτημα της Ένωσης μας, που αποσκοπεί στην βελτίωση των παρεχόμενων Υπηρεσιών και θεωρείται βέβαιο ότι θα συμβάλλει στην βελτίωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών μέσω της καλύτερης οργάνωσης, πρόληψης και εξιχνίασης εγκλημάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της.
Τέλος ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους μας, που μας στηρίζουν στην όποια προσπάθεια μας και μας δίνουν δύναμη, να συνεχίσουμε να τους εκπροσωπούμε, άλλωστε σκοπός μας είναι όπως έχουμε ξανά τονίσει:
– να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με Φορείς και Δημόσιους Λειτουργούς για το καλό του τόπου ,
– η ανάδειξη των προβλημάτων που ταλανίζουν τους συναδέλφους μας, προς εξεύρεση λύσης, ώστε να εκτελούν τα καθήκοντα τους, με αξιοπρέπεια και σε ανθρώπινο εργασιακό περιβάλλον, ως προβλέπετε, παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες στου πολίτες των Τρικάλων.
Με Τιμή
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΗΤΣΙΚΟΣ Λάμπρος

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις κοπές των δέντρων στον δήμο Θεσσαλονίκης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις κοπές των δέντρων στον δήμο Θεσσαλονίκης είναι προγραμματισμένη για σήμερα το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *