Σάββατο , 1 Απριλίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αναζητείται “υπεύθυνος” για τη συντήρηση της πεζογέφυρας στο Κάστρο, πριν κινδυνεύσουν ζωές

Με ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου, προς τους Υπουργούς Υποδομών Κ. Καραμανλή και Εσωτερικών, Μ. Βορίδη, την οποία συνυπογράφουν 12 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναδεικνύεται η ανάγκη για άμεση συντήρηση της πεζογέφυρας που διέρχεται επάνω από τον αυτοκινητόδρομο της ΠΑΘΕ στο Κάστρο του Ορχομενού.

Επισημαίνεται ότι “παρά το γεγονός ότι διαπιστώθηκε σημαντική διάβρωση στον σκελετό της πεζογέφυρας, που δημιουργεί κίνδυνο σοβαρού ατυχήματος, βρισκόμαστε ξανά ενώπιον μιας «αδιευκρίνιστης» αρμοδιότητας μεταξύ Υπουργείου Υποδομών, Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Δήμου Ορχομενού. Το αποτέλεσμα είναι να μην αναλαμβάνει κανείς φορέας την ευθύνη συντήρησης της πεζογέφυρας και η εκκρεμότητα παραμένει…”

Καλείται το Υπουργείο “να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία ώστε να διευκρινιστεί επιτέλους σε ποιον φορέα ανήκει η αρμοδιότητα και να ξεκινήσουν το συντομότερο οι απαραίτητες εργασίες. Σε περίπτωση που η αρμοδιότητα ανήκει όντως στον Δήμο Ορχομενού, οφείλει να προχωρήσει σε επιπλέον επιχορήγησή του, καθώς το κόστος τέτοιων έργων είναι δυσβάστακτο για τον προϋπολογισμό των μικρών Δήμων”.

siriosfm.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δεν το περιμέναμε, αλλά το έχουμε ξαναζήσει – Χαντζής & Δελικούρα, μετά τα τόσα… και πάλι μαζί!!!!

Μεγάλη πολιτική κολοτούμπα στο Δήμο Μακρακώμης Αρκετές πολιτικές κολοτούμπες έχουμε ζήσει στον Δήμο Μακρακώμης…. Θυμίζουμε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *