Τρίτη , 28 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ανοικτά στην Χαλκίδα την Καθαρά Δευτέρα τα ιχθυοπωλεία και τα οπωροπωλεία

Δεδομένου ότι δεχθήκαμε πολλά ερωτήματα από τα μέλη μας σχετικά με την λειτουργία των καταστημάτων τροφίμων την ερχόμενη Καθαρή Δευτέρα, μετά τον καθορισμό της σε επίσημη αργία για τα καταστήματα, η Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Εύβοιας σε συνεργασία με την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) προβήκαμε στις απαραίτητες επαφές και συνεννοήσεις με το Υπουργείο Ανάπτυξης, προκειμένου να βρεθεί ένας τρόπος, ώστε να μπορούν να ανοίξουν, εφόσον το επιθυμούν, τα ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία κλπ.

Η δημοσίευση του νέου ν. 5019/2023 για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, είχε πολλές ασάφειες και δυσκολίες ώστε να λειτουργήσουν τα καταστήματα τροφίμων (ιχθυοπωλεία, οπωροπωλεία, Μίνι Μάρκετ κ.λ.) τη Καθαρή Δευτέρα.

Η αντίδραση μας ήταν άμεση και αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών μας ήταν η έκδοση της εγκυκλίου του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων με την οποία ρυθμίζεται προσωρινά το πρόβλημα και επιτρέπεται στα καταστήματα τροφίμων η λειτουργία τους την συγκεκριμένη αργία.

eviaportal.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τίμησαν την επική Μάχη της Κλείσοβας, την κορυφαία ηρωική πράξη των «Ελεύθερων Πολιορκημένων»

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και ο Όμιλος Φίλων Ιστορικής Φορεσιάς και Οπλισμού «ο Λιάρος» τίμησαν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *