Πέμπτη , 28 Σεπτεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η Τουριστική Προβολή του Δήμου Καρπενησίου για το έτος 2021

Αντιδράσεις και παρεμβάσεις από αντιπολίτευση και συλλόγους

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η 6η δράση του Ετήσιου Σχεδίου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής για το έτος 2021 του Δήμου Καρπενησίου που αναφέρεται στην ιστοσελίδα του εν λόγω Δήμου και στις εργασίες που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σε αυτή.

Σκοπός είναι η ιστοσελίδα να προσφέρει σε επισκέπτες και ντόπιους μια ξεχωριστή εμπειρία περιηγήσεις στις υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και στην αναζήτηση σημαντικών πληροφοριών  για το Καρπενήσι.

Να υπενθυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη δράση αφορά τη δημιουργία θεματικών βίντεο που θα προβάλουν εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Δήμου, καθώς και  τη δημιουργία ψηφιακής εικονικής περιήγησης VR360 παρέχοντας τη δυνατότητα να επισκεφτεί κάποιος εικονικά τα αξιοθέατα.

Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Δήμο ότι το ποσό που καταβάλει για την διαμόρφωση της ιστοσελίδας του αποτελεί το υπόλοιπο ποσό της περσινής ανάθεσής τους για την κατασκευή της τουριστικής ιστοσελίδας του Δήμου Καρπενησίου.

Ο κ. Λερογιάννης αναρωτιέται μάλιστα το εξής: «Δε μπορούμε να καταλάβουμε γιατί συνέβη αυτό αφού το ποσό των 14.500€ είχε υπολογιστεί στο 2020; Εκτός κι αν πρέπει να συνεχιστεί για τρίτη σερί χρονιά η συνεργασία με την εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή της ιστοσελίδας.»

Τι λέει ο Δήμος για τη νέα τουριστική ιστοσελίδα του

Με δελτίο τύπου του, ο Δήμος Καρπενησίου και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής αναφέρουν ότι με στόχο την καλύτερη ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας, ύστερα από αίτημα των φορέων του τόπου μας που ασχολούνται με τον τουρισμό και το εμπόριο, προχώρησε στη δημιουργία νέας τουριστικής ιστοσελίδας.

«Μια δυναμική προωθητική ενέργεια για την προβολή του πολυμορφικού μας προορισμού που δύναται να καλύψει επισκέπτες με διαφορετικά και ποικίλα ενδιαφέροντα. Στην ιστοσελίδα μας ο επισκέπτης μπορεί να βρει πληροφορίες για τον τόπο μας, τις Δημοτικές μας Ενότητες, την ιστορία και τη γαστρονομία μας, τα αξιοθέατα του πολιτισμού και της φύσης μας, τα γραφικά μας χωριά, τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται στο Δήμο μας και τις εκδηλώσεις μας, τα καταλύματα στα οποία μπορεί να διαμείνει καθώς και όλες τις προσβάσεις που οδηγούν στην περιοχή μας.

Η νέα τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Καρπενησίου είναι δυναμική, «ζωντανή» και εμπλουτίζεται συνεχώς. Μπορείτε να δείτε τη νέα τουριστική ιστοσελίδα μας στο: https://visitkarpenissi.gr», τονίζει ο Δήμος.

Homepage – Newspaper

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

ΕΟΔΥ: Που γίνονται rapid tests για κορονοϊό, 28/9/2023

  Δείτε σε ποια σημεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια γίνονται rapid tests, Πέμπτη 28/9/2023 …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *