Κυριακή , 29 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Από αστυνομικούς συγκέντρωση και προσφορά ειδών σε Καρδίτσα, Μαγνησία και Τρίκαλα

Για μια ακόμη χρονιά, στο πλαίσιο της πανελλήνιας εθελοντικής συγκέντρωσης ειδών που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σε πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης, το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας συγκέντρωσε τρόφιμα, ως συμβολική χειρονομία συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν την Τρίτη σε Μαγνησία και Καρδίτσα και τη Τετάρτη στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα, στη Μαγνησία, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Μιλτιάδης Αλεξάκης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων – σωματείων αστυνομικών, παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη στο τοπικό ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» και στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου».

Στα Τρίκαλα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικός Διευθυντής Στέργιος Νίντος, αστυνομικοί της Διεύθυνσης και εκπρόσωποι του τοπικού συνδικαλιστικού οργάνου αστυνομικών, παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρικάλων του Δήμου Τρικκαίων.

Τέλος, στην Καρδίτσα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας παρέδωσαν τα συγκεντρωθέντα είδη για την ενίσχυση του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» -παραρτήματος Καρδίτσας.

Οι παραλήπτες των συγκεντρωθέντων ειδών εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές στους αστυνομικούς.

Η Ελληνική Αστυνομία, ως Σώμα στελεχωμένο από γυναίκες και άνδρες με επίγνωση του κοινωνικού λειτουργήματος το οποίο επιτελούν, πρόκειται να συνεχίσει παρόμοιες πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν το κοινωνικό της πρόσωπο και την ευαισθητοποίηση του προσωπικού της.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Financial Times για Εύα Καϊλή: “Πληροφοριοδότης του Παντσέρι”

Πληροφοριοδότη του Αντόνιο Παντσέρι, φερόμενου “εγκεφάλου” του “Qatar Gate“, χαρακτηρίζουν οι “Financial Times” την Εύα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *