Τρίτη , 21 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Από σήμερα 17 έως τις 19 Μαρτίου θα διεξαχθεί το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδιατρικής και Εφηβικής Ιατρικής στην Πορταριά

Από σήμερα 17 έως τις 19 Μαρτίου θα διεξαχθεί το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδιατρικής και Εφηβικής Ιατρικής στην Πορταριά και ειδικότερα στο Portaria Hotel.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδιατρικής & Εφηβικής Ιατρικής ξεκινά με ένα επιστημονικό πρόγραμμα που καλύπτει επίκαιρα θέματα της κλασσικής Παιδιατρικής, ενώ παράλληλα συμπεριλαμβάνει θεματικές σχετικές με τις σύγχρονες προκλήσεις της καθημερινότητας παιδιώνκαι εφήβων, με κύριο στόχο την ενδυνάμωση των Παιδιάτρων σε νέα πεδία που καλούνταινα υπηρετήσουν στην μετά Covid-19 εποχή.

Το Συνέδριο υλοποιείται από την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής, με την συν-διοργάνωση της Β ́ Παιδιατρικής Κλινικής Ε.Κ.Π.Α., Νοσοκομείο Παίδων «Παν. & Αγλ. Κυριακού»και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών της Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. «ΣτρατηγικέςΑναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διακοπές ρεύματος στον Δήμο Καμένων Βούρλων, 22 και 23/3/2023

Ενημερωθείτε για τις διακοπές ρεύματος που προγραμματίστηκαν στο Δήμο Καμένων Βούρλων Προγραμματισθείσες διακοπές ρεύματος θα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *