Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ξεκινούν τη λειτουργία τους τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Λαρισαίων

Από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ξεκινούν τη λειτουργία τους τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Λαρισαίων, υπό την αιγίδα του Τμήματος Αθλητισμού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.).

Οι συμπολίτες μας, γυναίκες, άνδρες και παιδιά, θα μπορούν να εγγραφούν σε κάποιο από τα διαθέσιμα τμήματα Τένις, Ποδηλασίας, Κολύμβησης, Βόλεϊ, Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και το ειδικό πρόγραμμα Άθληση και Γυναίκα για όλες τις Λαρισαίες που θέλουν να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν ακολουθώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Οι Ακαδημίες και το Πρόγραμμα «Άθληση και Γυναίκα», υλοποιούνται πάνω από 30 χρόνια, με μεγάλη συμμετοχή από τους πολίτες της Λάρισας μικρούς και μεγάλους.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στη φετινή χρονιά, τα διαθέσιμα τμήματα θα εμπλουτιστούν με περισσότερα συναρπαστικά αθλήματα που θα φέρουν τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους σε επαφή με τον ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το Τμήμα Αθλητισμού της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. στο 2410 – 235260, ενώ μπορούν να έρθουν σε επαφή με τη ΔΗ.Κ.Ε.Λ. και μέσω Facebook.

O πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Λ., Βαγγέλης Μόρας, σημειώνει σχετικά: «Δίνουμε το σήμα της έναρξης για τη νέα σεζόν στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Λαρισαίων για όλους τους συμπολίτες μας. Η νέα σεζόν προσφέρει πολλές επιλογές άθλησης και ευεξίας για όλους τους συμπολίτες μας, ενώ ακόμη περισσότερες θα προστεθούν στο μέλλον. Η ΔΗ.Κ.Ε.Λ., με όρεξη και χαρά, θα εξυπηρετήσει τις αθλητικές ανάγκες όλων των Λαρισαίων. Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους να εγγραφούν στα αθλητικά προγράμματα για μία χρονιά γεμάτη υγεία και αθλητισμό».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η τοπική Αερολέσχη έχει εκπονήσει μελέτες για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Μεσολογγίου

Συνεργασία με την Αερολέσχη Μεσολογγίου επιζητεί ο Δήμος Αστυπάλαιας σε ότι αφορά στην ανάπτυξη του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *