Δευτέρα , 22 Απριλίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Απομακρύνθηκαν συνολικά τέσσερις αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Αναργύρων για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής

Πρόκειται για την αξιωματικό υπηρεσία, την επόπτρια, την οδηγό της επόπτριας οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας και τον σκοπό του Αστυνομικού Τμήματος.

Υπενθυμίζεται ότι αντικαθίσταται και ο διοικητής του ΑΤ, ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου
Στον απόηχο των σοκαριστικών αποκαλύψεων για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες, από την ίδια την Αστυνομία στον εισαγγελέα, καθώς και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό περιλαμβάνεται, είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες.

Άργος: Οι απούλητοι φορητοί υπολογιστές του 2023 ήταν σχεδόν δωρεά!
Φορητοί υπολογιστές | Διαφημίσεις αναζήτησης
Έχετε χρέη προς το δημόσιο; Μάθετε αν μπορείτε να ενταχθείτε στον εξωδικαστικό μηχανισμό
SLBL | Ρύθμιση Οφειλών

Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο 100, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

newpost.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο βαθυκόκκινος “σούπερ” χυμός από παντζάρι ρίχνει την πίεση και προστατεύει την καρδιά

Το βραστό παντζάρι σίγουρα κατέχει μια θέση στις σαλάτες του φθινοπώρου. Θα λέγαμε μάλιστα πως …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *