Κυριακή , 2 Απριλίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Αρκούδα βρήκε κάμερα στο δάσος και τράβηξε πάνω από 400 selfies

Απόλυτη πρωταγωνίστρια έγινε μία αρκούδα στο Κολοράντο όταν εντόπισε την κάμερα που είχε βάλει στο δάσος το προσωπικό του Boulder Open Space and Mountain Parks και την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τραβώντας περισσότερες από 400 selfies!

H κάμερα, που είχε τοποθετηθεί προκειμένου να καταγραφούν οι κινήσεις των ζώων (ελάφια, κάστορες, αετοί, λίγκες) σε μια έκταση 46.000 στρεμμάτων, τράβηξε την προσοχή της μαύρης αρκούδας που άρχισε τις… πόζες.

Οι αρκούδες συνήθως περνούν τους χειμερινούς μήνες στις φωλιές τους, μεταξύ Δεκεμβρίου και Μαρτίου. Αυτή η αρκούδα δεν βγήκε από τη χειμερία νάρκη για τη φωτογράφιση, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τον Νοέμβριο αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail. Από τις 580 φωτογραφίες που εξετάστηκαν από το προσωπικό του πάρκου, περισσότερες από 400 ήταν της αρκούδας.

«Οι κάμερες ανίχνευσης κίνησης μάς παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για το πώς τα τοπικά είδη χρησιμοποιούν το τοπίο γύρω μας, ελαχιστοποιώντας παράλληλα την παρουσία μας σε ευαίσθητους οικοτόπους», δήλωσε ο Will Keeley, οικολόγος άγριας ζωής για το Open Space and Mountain Parks.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ετήσια άσκηση ετοιμότητας στην Πυροσβεστική Λαμίας

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας μς ενημερώνει και μας προσκαλεί στην Ετήσια άσκηση ετοιμότητας που έχει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *