Ακολουθήστε μας στο facebook

Δείτε τι επιφυλάσσουν σήμερα Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024 τα άστρα για εσάς.

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;
Διαίσθηση και τύχη βρίσκονται σε απόλυτη συνεργασία.
Το τρίγωνο του Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο απογειώνει ψυχολογικά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Είναι ένα τρίγωνο που μπορεί να αποδώσει σημαντικά οικονομικά και ψυχολογικά οφέλη καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσουμε σπουδαίες συγκυρίες στη ζωή μας. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία που θα οδηγήσουν σε άκρως προσοδοφόρες συνεργασίες. Καλό είναι λοιπόν να είμαστε δεκτικοί σε καινούργιες καταστάσεις που μπορούν να προσφέρουν πολλά και κυρίως να φέρουν ισορροπία σε οικονομικό επίπεδο. Ακόμα έχουμε την δυνατότητα να ισορροπήσουμε τις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο που επικοινωνούμε με τους γύρω μας.

Παράλληλα, ο Ερμής μετακινείται στους Διδύμους δίνοντάς μας την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με το στενό περιβάλλον με μεγαλύτερη ευκολία και αρμονία. Με τον Ερμή στο ζώδιο της κυβέρνησης του η επικοινωνία επιταχύνεται και γίνεται απαραίτητη συνθήκη σε σχέσεις που έχουν σημασία στη ζωή μας. Απολαμβάνουμε τις επαφές με τους γύρω μας και δεν διστάζουμε να εκφράσουμε προβληματισμούς και σκέψεις που θα γίνουν κατανοητοί από αγαπημένα πρόσωπα. Κοντινές αποδράσεις και μετακινήσεις βοηθούν να ανανεωθούμε και να λειτουργήσουμε με μεγαλύτερη ευκολία στην καθημερινότητα. Όμως καλό είναι να μετριάσουμε τον εκνευρισμό και την μεταβαλλόμενη συμπεριφορά μας για να μην υπάρξουν συγκρούσεις στο περιβάλλον που κινούμαστε.

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό μέχρι το πρωί σχηματίζοντας σύνοδο με τον Άρη που μας ωθεί να πάρουμε πρωτοβουλίες και να λειτουργήσουμε με αποφασιστικότητα σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Όμως η ένταση καραδοκεί και είναι πιθανό να οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές και ενέργειες που θα ενοχλήσουν τους γύρω μας. Καλό είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση για να αποφευχθούν κόντρες και αντιδικίες. Το πρωί μετακινείται στον Ταύρο, το ζώδιο της έξαρσης. Οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουμε σε επιλογές που θα μας βγάλουν από αδιέξοδα.

Στην προσωπική μας ζωή απολαμβάνουμε την σταθερότητα με το πρόσωπο που αγαπάμε. Όμως πείσμα και δυσκολία ευελιξίας μπορεί να προκαλέσουν ζητήματα για αυτό οφείλουμε να λειτουργήσουμε εξισορροπιστικά και να γίνουμε περισσότερο ευέλικτη απέναντι στον άνθρωπό μας. Οικονομικά πιθανό είναι να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και να κλείσουμε συμφωνίες που θα δώσουν σημαντικές ανάσες στον προϋπολογισμό μας.

https://www.myastro.gr

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

https://www.myastro.gr/zodia/zodia-simera.html

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το Αρχείο της ΕΡΤ το πλουσιότερο οπτικοακουστικό αρχείο της Ελλάδας, μάς ξεναγεί στον ανεκτίμητο θησαυρό του

Το Αρχείο της ΕΡΤ, το πλουσιότερο οπτικοακουστικό αρχείο της Ελλάδας, μέσα από σειρά ξεναγήσεων που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *