Παρασκευή , 22 Σεπτεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δείτε τι επιφυλάσσουν σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 τα άστρα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;
Έντονα συναισθήματα και καχυποψία ταλαιπωρούν την ψυχολογία μας.
Η Σελήνη παραμένει μέχρι το πρωί στον Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει τριβές ιδιαίτερα στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί τις πρωινές ώρες καθώς είναι εύκολο να μπούμε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα βλάψουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Ανασφάλειες και απωθημένα, εξουσιαστικές συμπεριφορές και διάθεση για χειρισμό δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα και μπορεί να προκαλέσουν την έντονη αντίδραση προσώπων που παίζουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αφήνοντας στο περιθώριο ότι μας φοβίζει και μπορεί να μας επηρεάσει αρνητικά.

Το πρωί η σελήνη περνάει στον σκορπιό, στο ζώδιο της πτώσης της. Η ψυχολογία βαραίνει καθώς κάνει την εμφάνισή της η εσωστρέφεια. Βαθύτερα ζητήματα και καχυποψία αναδύονται και μας καλούν να τα αντιμετωπίσουμε με ευθύτητα και αποφασιστικότητα. Σε πρακτικά ζητήματα οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους, κληρονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο. Μπορούμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις αρκεί να ακούσουμε την διαίσθηση μας.

Η Σελήνη μετά το μεσημέρι σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες δίνοντάς σας την δυνατότητα να διαχειριστούμε εκκρεμότητες του παρελθόντος με ωριμότητα και ψυχραιμία. Κυκλοθυμία και συναισθηματικές εξάρσεις μένουν στο περιθώριο καθώς αντιλαμβανόμαστε πώς μπορούμε να προχωρήσουμε σε πράξεις και κινήσεις που θα μας βγάλουν από αδιέξοδα και θα μας απελευθερώσουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να επιλύσουμε ιδιαίτερα οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό και μπορεί να βαραίνουν την ψυχή μας προκαλώντας άγχος και ανασφάλεια. Μπορούμε να απαλλαγούμε από βάρη προστατεύοντας τον εαυτό μας και δίνοντας τις απαραίτητες λύσεις που θα απελευθερώσουν στο σήμερα.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή από την Παρθένο βοηθώντας μας να επικοινωνήσουμε συναισθήματα και σκέψεις με ευκολία. Είναι ιδανική στιγμή να συζητήσουμε με το ταίρι μας ότι μας απασχολεί και προβληματίζει την ψυχή μας άρα κατ’ επέκταση και την σχέση μας. Η ειλικρίνεια μας βοηθά να απογυμνωθούμε χωρίς φόβο και πάθος οδηγώντας μας στην απόλυτη συγχώνευση με το πρόσωπο που αγαπάμε.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Νέο γύρο αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν τα λόγια του Κασσελάκη για την κατεχόμενη Κύπρο.

Η επίμαχη αναφορά έγινε όταν ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ έψεξε δημόσια τον πρωθυπουργό για τη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *