Ακολουθήστε μας στο facebook

Δείτε τι επιφυλάσσουν σήμερα Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 τα άστρα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;
Ανάγκες και επιθυμίες βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.
Η Αφροδίτη μετακινείται στον Ταύρο, το ζώδιο της κυβέρνησης της, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Οι ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο καθώς επιθυμούμε να απολαύσουμε κάθε μικρή χαρά τη ζωής στον μέγιστο βαθμό. Οικονομικές υποθέσεις επιλύονται με θετικό τρόπο καθώς η εύνοια είναι με το μέρος μας. Δημιουργείται ένα πλαίσιο σταθερότητας και ασφάλειας στη ζωή μας μέσα από την κτήση υλικών αγαθών που μας βοηθά να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Αισθηματικά, απολαμβάνουμε το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση και δεν αποκλείεται μέσα από συζητήσεις να βελτιώσουμε τις συνθήκες με το ταίρι μας. Προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξουμε σε πείσμα και αδιαλλαξία που θα ενοχλήσουν έντονα τον άνθρωπό μας.

Παράλληλα, σχηματίζεται η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες που αυξάνει κατακόρυφα τον συναισθηματισμό και δεν μας επιτρέπει να δούμε αντικειμενικά ζητήματα του παρελθόντος που πρέπει να τακτοποιήσουμε. Η μέρα δεν ενδείκνυται για αποφάσεις που σχετίζονται με το εργασιακό περιβάλλον καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τις αυταπάτες σε επιλογές που αργότερα θα μετανιώσουμε. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και σε ότι αφορά καινούργιες γνωριμίες ή επιστροφές προσώπων του παρελθόντος καθώς είναι εύκολο να δημιουργήσουμε μία φανταστική εικόνα στο μυαλό μας που δεν απεικονίζει την πραγματικότητα για το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει.

Η Σελήνη κινείται στον Αιγόκερω ενισχύοντας την διάθεση να τακτοποιήσουμε επαγγελματικές εκκρεμότητες και να αναδειχθούμε στον τομέα της καριέρας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Ταύρο λειτουργεί βοηθητικά και υποστηρικτικά σε κάθε επαγγελματική επιδίωξη καθώς ενισχύεται η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός μας. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να διεκδικήσουμε καλύτερους οικονομικούς όρους στον επαγγελματικό χώρο.

Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Κριό μπορεί να οδηγήσεις σε σπασμωδικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα τα πρόσωπα με τα οποία εμπλεκόμαστε επαγγελματικά. Καλό είναι να μετριάσουμε τον εκνευρισμό για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Υποστηρικτικά θα λειτουργήσει το εξάγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες που χαρίζει ωριμότητα και ψυχραιμία και μας βοηθά να εντοπίσουμε τις δυσκολίες και να ξεπεράσουμε παγίδες που θα παίξουν ανασταλτικό ρόλο στα επαγγελματικά μας σχέδια.

https://www.myastro.gr

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

https://www.myastro.gr/zodia/zodia-simera.html

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Με πολλές συμμετοχές οι αγώνες στίβου «Νίκη Μπακογιάννη» [ΦΩΤΟ]

  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για 4η συνεχόμενη χρονιά οι αγώνες στίβου «Νίκη Μπακογιάννη» Μια μεγάλη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *