Τρίτη , 26 Σεπτεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δείτε τι επιφυλάσσουν σήμερα Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2023 τα άστρα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;
Η αισιοδοξία κυριαρχεί και αποδίδει καρπούς στον χώρο της δουλειάς.
Το τρίγωνο του Ηλίου στην Παρθένο με τον ανάδρομο Δία στον Ταύρο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Σημαντικές είναι οι ευκαιρίες που μπορούν να μας δοθούν σήμερα καθώς η συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη μπορεί να μας χαρίσει δώρα που θα εκτιμήσουμε ιδιαίτερα. Στον χώρο της δουλειάς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα ανοίξουν νέες διαδρομές μπροστά μας. Η προσωπική μας εξέλιξη μπορεί να επιτευχθεί μέσω επιλογών που δείχνουν να μας οδηγούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σημαντικά θα είναι και τα οφέλη σε ότι αφορά τα οικονομικά μας καθώς έχουμε την δυνατότητα μέσα από τις συγκεκριμένες προτάσεις να βελτιώσουμε συνθήκες στο υλικό επίπεδο και να νιώσουμε μεγαλύτερη ασφάλεια. Στην προσωπική μας ζωή, μπορούμε να ομορφύνουμε τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να γεμίσουμε με αισιοδοξία και κέφι. Η θετική μας διάθεση αντικατοπτρίζεται στο ταίρι μας και αυτό βοηθά να ξεπεραστούν πιθανές δυσκολίες ή παρεξηγήσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος.

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα λίγο πριν αποχωρήσει από τους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Ο συναισθηματισμός και οι αυταπάτες κορυφώνονται και δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε με γνώμονα τον ορθολογισμό. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε υπερβολές στη διασκέδαση και το ποτό που μπορεί τελικά να οδηγήσουν σε λάθος συμπεριφορές που θα μας στοιχίσουν.

Το πρωί η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο επικεντρώνοντας την προσοχή μας στην οικογένεια και σε ζητήματα που αφορούν το οικείο περιβάλλον. Θέματα ακίνητης περιουσίας είναι πιθανό να μας απασχολήσουν καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσουμε σε συμφωνίες, αγοραπωλησίες και μετακομίσεις που μας ωφελούν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στους Ιχθύες βοηθά να κατανοήσουμε την κυκλοθυμία και τον υπερβολικό συναισθηματισμό και να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάζουν ακόμα τις οικογενειακές σχέσεις.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε τις βραδινές ώρες αφού η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τον Ζυγό προκαλώντας υπερένταση σε οικογένεια, σχέσεις και συνεργασίες. Επιθετικότητα και εριστική διάθεση μπορεί να οδηγήσουν σε στείρες κόντρες που αργότερα θα μετανιώσουμε για αυτό είναι προτιμότερο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

https://www.myastro.gr/zodia/zodia-simera.html

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους πολίτες για τα μέτρα προστασίας από καταιγίδα

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους πολίτες για τα μέτρα προστασίας από καταιγίδα, σύμφωνα με τις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *