Ακολουθήστε μας στο facebook

Δείτε τι επιφυλάσσουν σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 τα άστρα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;
Ζητήματα του παρελθόντος επηρεάζουν τις κοντινές σχέσεις.
Η Σελήνη κινείται στους Διδύμους κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Το κοντινό περιβάλλον έρχεται στο προσκήνιο καθώς μέσα από αυτό μπορούμε να βρούμε λύσεις και να ξεφύγουμε με χαλαρές συζητήσεις. Η ανάγκη για επικοινωνία είναι εντονότερη από ποτέ καθώς είναι αυτή που μας βοηθά να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις ή ότι μας απασχολεί και μας βαραίνει ψυχολογικά. Ιδιαίτερη προσοχή όμως θα πρέπει να δείξουμε σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και εκνευρισμό που μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που αγαπάμε.

Επαγγελματικά έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε επικοινωνιακές και εμπορικές συμφωνίες που μας ενδιαφέρουν αξιοποιώντας κάθε πρόταση που μας γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόσωπα που μας προσεγγίζουν εντυπωσιάζονται από το επικοινωνιακό μας ταπεραμέντο και μας εμπιστεύονται για την κρίση και τις αντιλήψεις μας. Στην προσωπική μας ζωή έξοδοι και κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να σηματοδοτήσουν νέες γνωριμίες που θα ενθουσιάσουν και θα ιντριγκάρουν το μυαλό μας.

Το πρωί η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες ανασύρει ζητήματα του παρελθόντος που επηρεάζουν άμεσα τις σχέσεις με το στενό περιβάλλον. Κατήφεια και απογοήτευση μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους και να επηρεάσουν την ψυχολογία μας και τις αποφάσεις μας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε αρνητικές συμπεριφορές και παρελθούσες καταστάσεις να έχουν άμεση επιρροή στις σχέσεις με τους γύρω μας γιατί είναι βέβαιο ότι θα επιβαρύνουν τον τρόπο που επικοινωνούμε. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε τις σημαντικές συζητήσεις γιατί το πιθανότερο είναι να πληγωθούμε από συμπεριφορές ή να διαπιστώσουμε ότι ζητήματα που θεωρούμε ότι έχουν επιλυθεί είναι ακόμα εδώ και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε.

Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή από τον Κριό βοηθώντας να ξεπεράσουμε την δύσκολη ψυχολογία και να επικοινωνήσουμε με μεγαλύτερη ευκολία ότι μας απασχολεί. Βγαίνουμε από την εσωστρέφεια και αντιλαμβανόμαστε ότι τα πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό μας μπορούν να μας κατανοήσουν καθώς είναι δίπλα μας και λειτουργούν υποστηρικτικά σε κάθε επιθυμία μας. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα καθώς η επικοινωνιακή μας δεινότητα πείθει και ενθουσιάζει πρόσωπα που θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας.

https://www.myastro.gr

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

https://www.myastro.gr/zodia/zodia-simera.html

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα – Πένθιμα: Έφυγαν από την ζωή… [28/5/2024]

Τέλεση κηδειών στην περιοχή της Φθιώτιδας που γνωστοποιήθηκαν   -Έφυγε από την ζωή η Αιμιλία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *