Δευτέρα , 25 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δείτε τι επιφυλάσσουν σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 τα άστρα για εσάς.

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;
Νέα ξεκινήματα σε δουλειά και καθημερινότητα μας συναρπάζουν.
Στις 04:39 το πρωί πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) του τρίτου δεκαημέρου.

Είναι μία Νέα Σελήνη που έχει ουράνια χαρακτηριστικά καθώς ο Ουρανός από τον Ταύρο σχηματίζει τρίγωνο με τα φώτα και δημιουργεί ευκαιρίες στον χώρο της δουλειάς και ανατροπή της καθημερινότητας με θετικό τρόπο. Ξαφνικές προτάσεις και επιλογές θα μας ενθουσιάζουν και θα μας δώσουν την ευκαιρία να κατευθυνθούμε σε νέες επαγγελματικές διαδρομές που μας ταιριάζουν. Δεν θα διστάσουμε να προκαλέσουμε αναταράξεις στη ρουτίνα μας καθώς έντονο είναι το στοιχείο της αλλαγής που θα μας δώσει νέες ανάσες και ανανέωση.

Καλό είναι όμως να αποφύγουμε να επενδύσουμε σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που μπορεί να υπάρξουν καθώς ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες φροντίζει να προκαλέσει αλλοίωση της πραγματικότητας και αυταπάτες. Είναι προτιμότερο να προχωρήσουμε στις επιλογές μας με βάση την διαίσθηση και την διορατικότητα που είναι βέβαιο ότι δεν θα μας προδώσουν.

Παράλληλα, ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο μέσα στην ημέρα δίνοντας μας μία πρώτη ανάσα σε επικοινωνιακό επίπεδο. Από δω και στο εξής η επικοινωνία θα βελτιώνεται σταδιακά καθώς θα αφήσουμε στο περιθώριο εμπόδια και καθυστερήσεις, ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον χώρο της δουλειάς είναι βέβαιο πώς θα βρούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε άγχη και γκρίνιες. Ακόμα έχουμε την δυνατότητα να συζητήσουμε σε ήρεμους τόνους με τους συναδέλφους μας πιθανές παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που προβλημάτισαν τις σχέσεις μας το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ας αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να πάρουμε πρωτοβουλίες ακόμα σε ότι αφορά γραφειοκρατικά ζητήματα που μπορεί να μας απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό να επενδύσουμε στην διαχείριση της λεπτομέρειας που κάνει τη διαφορά και πού θα μας βοηθήσει να βρούμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Σε προσωπικό επίπεδο, ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και άθλησης θα μας βοηθήσει πνευματικά, σωματικά και ψυχικά απολαμβάνοντας στιγμές με μεγαλύτερη ενέργεια και δύναμη.

 

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

https://www.myastro.gr/zodia/zodia-simera.html

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μικρή ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί στη συγκέντρωση διαμαρτυρία για το ξαφνικό «λουκέτο» στο 6ο Νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης

Μικρή ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί έξω από το 6ο Νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης μεταξύ Αρχών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *