Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δείτε τι επιφυλάσσουν σήμερα Πέμπτη 07 Σεπτεμβρίου 2023 τα άστρα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 07 Σεπτεμβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;
Θέματα με το κοντινό περιβάλλον απασχολούν έντονα.
Η Σελήνη κινείται στους Διδύμους επηρεάζοντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η προσοχή μας είναι στραμμένη σε ζητήματα που απασχολούν τον κοντινό περίγυρο. Δεν αποκλείεται να έχουμε μπει σε μία διαδικασία συζητήσεων καθώς είναι σημαντικό να βρούμε λύση στα προβλήματά μας μέσω του διαλόγου. Απαραίτητο είναι βέβαια να αξιολογήσουμε κάθε πληροφορία που δεχόμαστε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν πληροφορίες που δεν είναι αξιόπιστες και να μας κατευθύνουν σε λανθασμένες επιλογές. Επαγγελματικά, το εμπόριο και η επικοινωνία μας δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε επιλογές που μας ταιριάζουν.

Μπορούμε να εντυπωσιάσουμε με τις ευφάνταστες ιδέες μας και την ευστροφία που μας διακρίνει στις δύσκολες στιγμές. Βέβαια απαραίτητο είναι να μην παρασυρθούμε από τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και τη μεταβαλλόμενη διάθεση σε συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν. Προσωπικά, έχουμε την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε την ημέρα όμορφα. Μία έξοδος με τον άνθρωπό μας ή με πρόσωπα που είναι κοντά μας θα μας δώσει την ευκαιρία να διασκεδάσουμε. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν που θα ιντριγκάρουν το μυαλό και την ψυχή μας.

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο στην Παρθένο μετά τα μεσάνυχτα θα δώσει τον τόνο της ημέρας. Ένταση και έλλειμμα αυτοπεποίθησης εκφράζονται με λανθασμένο τρόπο και πιθανό είναι να οδηγήσουν σε αντιδικίες ιδιαίτερα με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον χώρο της δουλειάς. Ζητήματα από το παρελθόν επιστρέφουν και μας ταλαιπωρούν ιδιαίτερα καθώς δεν είναι εύκολο να το διαχειριστούμε. Είναι απαραίτητο να εκφραστούμε με σύνεση προσπαθώντας να μετρήσουμε κάθε στοιχείο και πληροφορία που μπορεί να λάβουμε.

Σημαντικό είναι ακόμα να προστατεύσουμε τις σχέσεις μας από την κακή μας διάθεση αναγνωρίζοντας πώς τις δυσκολίες μπορεί να τις προκαλούμε εμείς. Στην προσωπική μας ζωή είναι επιτακτική ανάγκη να μην μπούμε σε μία διαδικασία συζητήσεων που δεν θα έχει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Δεν είναι εύκολο να κατανοήσουμε τον ίδιο μας τον εαυτό και κατά πόσο μάλλον να κατανοήσουμε το ταίρι μας. Για αυτό είναι προτιμότερο να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας ώστε να ηρεμήσουμε και να δούμε τα πράγματα αντικειμενικά και ψύχραιμα.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

https://www.myastro.gr/zodia/zodia-simera.html

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Διακοπή ρεύματος στο Καινούργιο Φθιώτιδας

  Ενημερωθείτε για την διακοπή ρεύματος στο Καινούργιο Φθιώτιδας  Προγραμματισθείσα διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *