Τρίτη , 30 Μαΐου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δείτε τι επιφυλάσσουν σήμερα Σάββατο 20 Μαΐου 2023 τα άστρα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Μαΐου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;
Άρης στον Λέοντα: Η δυναμική αλλάζει καθώς δείχνουμε πίστη στον εαυτό και τις δυνατότητές μας.
Μία σημαντική μετακίνηση πραγματοποιείται μέσα στην ημέρα καθώς ο Άρης αφήνει το ζώδιο της πτώσης του και περνάει στον Λέοντα κάνοντας αισθητή την επιρροή του στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα απογειώνονται καθώς με τον Άρη στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε σε καθοριστικές επιλογές που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Αντιλαμβανόμαστε την δυναμική και την επιρροή που μπορεί να έχουμε στο περιβάλλον που κινούμαστε και δεν διστάζουμε να διεκδικήσουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο. Στο επαγγελματικό χώρο, έχουμε τη δυνατότητα να λάμψουν με προχωρώντας σε κινήσεις που θα εντυπωσιάσουν.

Στην προσωπική μας ζωή, νιώθουμε πως ήρθε η στιγμή να καλύψουμε κάθε σας επιθυμία με το πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας ή με νέο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει έντονα. Γεγονός είναι πως θα διεκδικήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας μέχρι τελικής πτώσεως, οφείλουμε όμως να μετριάσουμε την διάθεση για απόλυτη προσοχή και αποδοχή που μπορεί να μας εγκλωβίσει σε εγωκεντρικά και υποκειμενικά μοτίβα.

Η Σελήνη έχει μετακινηθεί στους Διδύμους επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας κυρίως σε ότι αφορά την επικοινωνία. Η ανάγκη για επαφή με το κοντινό περιβάλλον γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς απολαμβάνουμε συζητήσεις και χαλαρές στιγμές με πρόσωπα που νιώθουμε κοντά μας. Ανταλλάσουμε απόψεις για θέματα που μας ενδιαφέρουν, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλακούμε σε αντικείμενα γνώσεων που θα μας βοηθήσουν να διευρύνουμε το πεδίο των πληροφοριών μας.

Είναι σημαντικό όμως να ελέγξουμε τη μεταβαλλόμενη διάθεση μας που θα οδηγήσει σε ξεσπάσματα και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα επηρεάζοντας τους γύρω μας. Αποφασιστικά μπορούμε να λειτουργήσουμε και ό τι αφορά τις επαγγελματικές μας επιλογές, με το εμπόριο και την επικοινωνία να πρωταγωνιστούν. Έχουμε την δυνατότητα να πείσουμε με τα επιχειρήματα και τις απόψεις μας πρόσωπα που θα επιδιώξουν να συνεργαστούν μαζί μας εμπιστευόμενοι τα σχέδια μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το πρωί καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύες. Καταστάσεις του παρελθόντος και ψυχολογικά βαρίδια δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε αντικειμενικά. Κατήφεια και απογοήτευση επηρεάζουν την κρίση μας και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε σκληρές συμπεριφορές απέναντι σε πρόσωπα που παίζουν κομβικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

https://www.myastro.gr/zodia/zodia-simera.html

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Μία μεγάλη εικαστική παρέμβαση, στο Δημοτικό Σχολείο Βέλου Κορινθίας, αφιερωμένο στην αδικοχαμένη Γαρυφαλλιά Ψαρράκου

Μία μεγάλη εικαστική παρέμβαση, στο Δημοτικό Σχολείο Βέλου Κορινθίας, υλοποίησε η ομάδα “Life In Colour”. …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *