Κυριακή , 9 Μαΐου 2021
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Δείτε τι επιφυλάσσουν σήμερα Τετάρτη 05 Μαΐου 2021 τα άστρα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 05 Μαΐου 2021 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.

Σελήνη τετράγωνο Ερμής: Ο εκνευρισμός οδηγεί σε αντιπαραθέσεις.
Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Υδροχόο επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Καθοριστική είναι η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία μετά τα μεσάνυχτα καθώς μας βοηθά να ανέβουμε ψυχολογικά και να επικεντρωθούμε σε στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Σχέδια και πλάνα έρχονται στο προσκήνιο και μας δίνεται η ευκαιρία να οργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επόμενες κινήσεις μας.

Τα ξημερώματα η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες επηρεάζοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Η ενέργεια αλλάζει καθώς ο συναισθηματισμός απογειώνεται και δεν μας επιτρέπει να δούμε αντικειμενικά πώς πρέπει να προχωρήσουμε σε κάθε μας βήμα. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μας επηρεάζουν σημαντικά αφού καλούμαστε να δούμε κατάματα τραύματα και απωθημένα που κρύβουμε μέσα μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην καθημερινή μας ζωή, καθώς είναι εύκολο να υποπέσουμε σε λάθη λόγω του ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Αντίθετα θα είναι βοηθητικό να ασχοληθούμε με πρακτικά ζητήματα, καθώς θα ισορροπήσει η διάθεσή μας και θα αντιμετωπίσουμε την ρεαλιστική πλευρά της ζωής.

Νωρίς το πρωί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στους Διδύμους δεν αφήνει περιθώρια για ηρεμία και κατανόηση σε σχέσεις και συνεργασίες. Ζητήματα από το παρελθόν μπορεί να επηρεάσουν κοντινές σχέσεις και να οδηγήσουν σε έντονες κόντρες. Καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες ιδιαίτερα τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού δεν είναι εύκολο να αντιληφθούμε με βεβαιότητα τα στοιχεία που έχουμε και καλούμαστε να χρησιμοποιήσουμε. Στα επαγγελματικά, θα δυσκολευτούμε να προχωρήσουμε σε σχέδια που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία, καθώς συγκεχυμένα γεγονότα θα επηρεάσουν την σκέψη και την δράση μας. Φυσικό είναι να υπάρξουν εντάσεις με τα πρόσωπα που εμπλέκονται στα επαγγελματικά μας πλάνα λόγω του ελλείμματος αντικειμενικού κριτηρίου που μπορεί να επηρεάσει την δράση μας.

Καλό είναι να μην εγκλωβιστούμε σε καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα μας επηρεάζουν και να αποφύγουμε κάθε επαφή ή επικοινωνία με πρόσωπα που μπορεί να παίζουν καταλυτικό ρόλο σε συμφωνίες και συναλλαγές που μας ενδιαφέρουν. Έτσι θα καταφέρουμε να προστατεύσουμε τα επαγγελματικά μας σχέδια και να κατευνάσουμε πιθανή ένταση που μπορεί να ενοχλήσει. Μάθετε περισσότερα στις αστρολογικές προβλέψεις 03 – 06/05/2021 από την αστρολόγο Ολυμπία Χριστοδουλή.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

https://www.myastro.gr/zodia/zodia-simera.html

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Τέλη Κυκλοφορίας 2021: Σε λειτουργία η πλατφόρμα MyCar – Πληρωμή με τον μήνα

Ευκαιρία σε δεκάδες χιλιάδες οδηγούς που έχουν θέσει το όχημά τους σε καθεστώς ακινησίας ώστε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *