Ακολουθήστε μας στο facebook

Δείτε τι επιφυλάσσουν σήμερα Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 τα άστρα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;
Νέες προοπτικές ανοίγονται σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο.
Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο που θα πραγματοποιηθεί μετά τις 6:00 το πρωί επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που είναι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου και τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Περνάμε σε μία περίοδο που μπορούμε να λειτουργήσουμε αποφασιστικά και ώριμα κερδίζοντας το καλύτερο δυνατό σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν άμεσα. Οι ευκαιρίες που μας δίνονται είναι πολλές και δεν διστάζουμε να τις αξιοποιήσουμε με τον κατάλληλο δυνατό τρόπο. Καθοριστικής σημασίας είναι το εξάγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος από τους Ιχθύες με τα Φώτα καθώς χαρίζει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη για τον εαυτό μας και τα σχέδια που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε.

Παράλληλα, λειτουργεί ευεργετικά σε ζητήματα του παρελθόντος που ήρθε η ώρα να κλείσουμε και να αφήσουμε πίσω μας. Απωθημένα και τραύματα μένουν πια στο περιθώριο καθώς εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας και την κρίση μας και δεν διστάζουμε να πάρουμε αποφάσεις που θα μας βγάλουν από αδιέξοδα και θα δημιουργήσουν σταθερές συνθήκες τη ζωή μας.

Σημαντικό είναι ακόμα να σημειώσουμε ότι οι αστρολογικές συνθήκες είναι οι ενδεδειγμένες για να προχωρήσουμε σε οικονομικά ζητήματα καθώς η πολυαστρία στον Ταύρο θα μας βοηθήσει να απολαύσουμε σπουδαίες επιτυχίες. Εκτός των Φώτων Αφροδίτη, Δίας και Ουρανός στο ζώδιο της γονιμότητας και τον οικονομικών ζητημάτων έρχονται να δώσουν με εμφατικό τρόπο την διάθεση να κατακτήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούμε να κινηθούμε και να νιώσουμε σιγουριά για τον εαυτό μας.

Στην προσωπική μας ζωή μπορούμε να προχωρήσουμε σε μία καινούργια συνθήκη με το ταίρι μας που ικανοποιεί και τους δύο. Εγωισμός και πείσμα μένουν στο περιθώριο καθώς αναγνωρίζουμε στο πρόσωπο που έχουμε στο πλευρό μας τα πλεονεκτήματα και την προσφορά του στη ζωή μας. Οφείλουμε μόνο να έχουμε στο μυαλό μας ότι η ανάγκη για υλικά αποκτήματα μπορεί προσωρινά να μας ενισχύσει σε ψυχολογικό επίπεδο.

Όμως οφείλουμε να κατακτήσουμε την αυτοπεποίθηση μέσα από την προσωπική μας βάση και τον ηθικό κώδικα που ακολουθούμε στη ζωή μας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα εμπιστευτούμε πλήρως τον εαυτό μας και θα νιώσουμε ότι κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στην προσωπική μας διαδρομή.

https://www.myastro.gr

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

https://www.myastro.gr/zodia/zodia-simera.html

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Με πολλές συμμετοχές οι αγώνες στίβου «Νίκη Μπακογιάννη» [ΦΩΤΟ]

  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για 4η συνεχόμενη χρονιά οι αγώνες στίβου «Νίκη Μπακογιάννη» Μια μεγάλη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *