Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δείτε τι επιφυλάσσουν σήμερα Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 τα άστρα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;
Καθημερινότητα και υποχρεώσεις τραβούν το ενδιαφέρον μας.
Η Σελήνη περνάει στην Παρθένο το πρωί κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στον χώρο της δουλειάς και την καθημερινότητα καθώς οι υποχρεώσεις αυξάνονται σημαντικά. Απαιτείται αρκετή προσπάθεια και πολύ καλός προγραμματισμός ώστε να ανταποκριθούμε σε ότι έχουν αναλάβει αποτελεσματικά. Το άγχος κάνει την εμφάνισή του και δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε απρόσκοπτα. Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από την εσωτερική ένταση και να επικεντρωθούμε σε ότι θέλουμε να πετύχουμε ελέγχοντας κάθε αρνητικό συναίσθημα και επιρροή.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε επικριτική διάθεση και γκρίνια που μπορεί να εκφράσουμε στον χώρο της δουλειάς. Είναι βέβαιο πώς θα ενοχλήσουν τους συναδέλφους και δεν αποκλείεται να μας βάλουν σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που είναι άχρηστη. Ας αξιοποιήσουμε την ημέρα για να ανακαλύψουμε τι μας ταιριάζει διατροφικά και ενεργειακά φροντίζοντας να βελτιώσουμε την σωματική και ψυχολογική μας υγεία.

Η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο από τους Ιχθύες αναδεικνύοντας καταστάσεις του παρελθόντος και παρασκηνιακές κινήσεις που μπορεί να μπαίνουν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη επιθυμούμε. Είναι απαραίτητο να αφήσουμε στο περιθώριο κάθε είδους απογοήτευση και κατήφεια φροντίζοντας να ενδυναμώσουμε τον εαυτό μας και την αυτοπεποίθησή μας. Τραύματα και απωθημένα είναι πιθανό ακόμα να κάνουν την εμφάνισή τους εμποδίζοντάς μας να προχωρήσουμε σε ζητήματα που πιθανόν μας απασχολούν.

Οφείλουμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από ότι δεν έχουμε αντιμετωπίσει κατάματα και να δείξουμε σθένος και πρακτική σκέψη λειτουργώντας με απόλυτα ρεαλιστικούς όρους. Σε πρακτικά ζητήματα, ανεπίλυτες καταστάσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό στέκονται εμπόδιο σε επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Οφείλουμε να οριοθετηθούμε προχωρώντας στις οποίες αποφάσεις με γνώμονα το προσωπικό μας συμφέρον. Άλλωστε κάθε λύση που θα δώσουμε θα μας βοηθήσει να απελευθερωθούμε σε όλα τα επίπεδα και κυρίως σε ψυχολογικό καθώς αφήνουμε στο περιθώριο ότι μας βαραίνει.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

https://www.myastro.gr/zodia/zodia-simera.html

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: 1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

  1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στη Στερεά Ελλάδα από το Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *