Ακολουθήστε μας στο facebook

Δείτε τι επιφυλάσσουν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 τα άστρα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;
Κύκλοι κλείνουν με την ένταση και την καχυποψία στα ύψη
Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που πραγματοποιείται λίγο πριν τις τρείς τα ξημερώματα δεν αφήνει περιθώρια για μεσοβέζικες λύσεις σε ότι αφορά προσωπικές και οικονομικές υποθέσεις. Με την επιρροή της να είναι εντονότερη στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) των πρώτων ημερών καλούμαστε να ισορροπήσουμε σε τεντωμένο σκοινί προστατεύοντας σχέσεις και οικονομικές συνεργασίες από σφοδρές αντιπαραθέσεις.

Καχυποψία και αμφιβολίες κυριαρχούν και δεν επιτρέπουν να λειτουργήσουμε ρεαλιστικά και ώριμα και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε συγκρούσεις που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Καθοριστικό ρόλο έχει ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο καθώς σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τα Φώτα πυροδοτώντας εντονότερα συναισθήματα με αρνητικό πρόσημο που δεν μας αφήνουν να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να αποφύγουμε εντάσεις με πρόσωπα που συνομιλούμε σε οικονομικό επίπεδο ή με τον σύντροφό μας. Καλό είναι να προστατέψουμε τις σχέσεις μας αποφεύγοντας να εμπλακούμε σε συζητήσεις που δεν γνωρίζουμε ποια αν θα είναι η κατάληξή τους.

Διαφορετικά, είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθούμε σε κλείσιμο κύκλων και καταστάσεων με έντονο τρόπο χωρίς να υπάρχουν περιθώρια επαναπροσέγγισης ή συμβιβασμών. Καλό είναι επίσης να θυμόμαστε ότι ο Ερμής μειώσει αρκετά την ταχύτητά του καθώς προετοιμάζεται να επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Κριό. Η συνθήκη αυτή δεν θα βοηθήσει να υπάρξει συνεννόηση και είναι πιθανό να οδηγηθούμε σε παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που θα δυσκολέψουν περισσότερο τα πράγματα.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είναι και οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) του τρίτου δεκαημέρου καθώς η συγκλίνουσα σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν τους επιτρέπει να κινηθούν αυτόνομα και ρεαλιστικά. Η ενέργεια μειώνεται και αυτό είναι αρκετό για να οδηγήσει σε λανθασμένη εκτίμηση των πραγμάτων ή παράλογες συμπεριφορές που δεν θα ωφελήσουν σε προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις. Είναι προτιμότερο να μετριαστούν οι δράσεις και να προτιμήσουμε συνολικά την ξεκούραση παρά επιλογές που θα μας κουράσουν ή θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε παγίδες που αργότερα θα μετανιώσουμε.

https://www.myastro.gr

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

https://www.myastro.gr/zodia/zodia-simera.html

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Εικαστικά Εργαστηρία Δήμου Λαμιέων: Ετήσια υπαίθρια έκθεση στις 31/5

Ετήσια υπαίθρια έκθεση Εικαστικών Εργαστηρίων Δήμου Λαμιέων Με την λήξη της σχολικής χρονιάς 2023-2024, τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *