Κυριακή , 1 Οκτωβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δείτε τι επιφυλάσσουν σήμερα Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 τα άστρα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;
Ένταση στις φιλικές σχέσεις ανατρέπει τα δεδομένα καθώς οδεύουμε προς την Πανσέληνο.
Η Σελήνη παραμένει στον υδροχόο μέχρι το απόγευμα κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός Υδροχόος).

Έχουμε την δυνατότητα να κλείσουμε κεφάλαια που αφορούν τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να δράσουμε αποφασιστικά προς θετική κατεύθυνση. Προσοχή όμως θα πρέπει να δείξουμε σε ανατροπές και επιθετικότητα που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα και να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο νωρίς το πρωί δεν επιτρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και αυτό μπορεί να επηρεάσει άμεσα τις επιλογές μας σε ότι αφορά όνειρα και φιλοδοξίες. Καλό είναι επίσης να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και ομαδικές προσπάθειες στις οποίες συμμετέχουμε για την εύκολο να μπούμε σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα που είναι σημαντικά. Αργότερα θα μετανιώσουμε για τις αντιδράσεις μας όμως δεν θα είναι εύκολο να αλλάξουμε ότι έχει συμβεί.

Η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες προετοιμάζοντάς μας για την πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί αύριο τα ξημερώματα. Η διάθεση αλλάζει καθώς απομακρυνόμαστε από φιλικά πρόσωπα και παρέες. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και προκαλούν έντονη κυκλοθυμία. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε τα τραύματα και τα απωθημένα μας και αυτό επηρεάζει άμεσα πιθανές επιλογές στις οποίες προχωράμε. Είναι προτιμότερο να μην υπάρξουν κινήσεις και βήματα κάτω από συναισθηματική φόρτιση ώστε να αποφύγουμε λάθη που αργότερα θα μας κοστίσουν.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την κατήφεια και την απογοήτευση. Ψυχολογικά βάρη και απωθημένα δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν και δεν αποκλείεται να νιώσουμε πως δεν μπορούμε να προχωρήσουμε όπως επιθυμούμε στη ζωή μας.

Καλό είναι να στραφούμε στην δημιουργικότητα και την τέχνη που θα μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε και να βγούμε από αδιέξοδα και θλίψη. Ακόμα ο εσωτερισμός και ο διαλογισμός θα μας φέρουν σε επαφή με τον θεό που κρύβουμε μέσα μας βοηθώντας μας να βρούμε την δύναμη που απαιτείται ώστε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που ακόμα μας ταλαιπωρεί.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

https://www.myastro.gr/zodia/zodia-simera.html

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ένας τυφώνας έφερε στη Βρετανία σπάνια πουλιά από την Αμερική

Ένας αριθμός-ρεκόρ «εξαιρετικά σπάνιων» βορειοαμερικανικών ωδικών πτηνών έφτασε στη Βρετανία λόγω του τυφώνα Λι. Σπάνια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *