Παρασκευή , 23 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δείτε τι επιφυλάσσουν σήμερα Τρίτη 09 Ιανουαρίου 2024 τα άστρα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 09 Ιανουαρίου 2024 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;
Επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες έρχονται από το πουθενά στη ζωή μας.
Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Σημαντικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο προκαλούν να ανακατατάξεις τη ζωή μας καθώς έρχονται αιφνιδιαστικά για να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα μας και θα μας βοηθήσουν να ξεχωρίσουμε για τις ικανότητες μας. Η ευρηματικότητα και η εφευρετικότητά μας στα εντυπωσιάσουν και θα φέρουν στο πλευρό μας φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους που θα μας στηρίξουν σε κάθε επαγγελματικό μας σχέδιο.

Ας αξιοποιήσουμε τις επιλογές που έρχονται ξαφνικά και αλλάζουν τα δεδομένα δίνοντας θετική διάσταση στα πράγματα γιατί δεν αποκλείεται να έχουν άμεσο αντίκτυπο και στον προϋπολογισμό μας. Διαπραγματεύσεις στις οποίες μπορεί να συμμετέχουμε θα εξελιχθούν αισιόδοξα για εμάς και θα μας βοηθήσουν να διευρύνουμε τις οικονομικές μας δυνατότητες. Αναγνώριση και επιτυχίες μας καθιστούν το επίκεντρο το ενδιαφέροντος.

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη βοηθώντας μας να εντρυφήσουμε σε πνευματικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα που κερδίζουν την προσοχή μας. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μας φέρνουν σε επαφή με ιδιαίτερες γνώσεις και πληροφορίες που θα μας ενθουσιάσουν και θα μας δώσουν την ευκαιρία να διευρύνουμε τους πνευματικούς μας ορίζοντες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το βράδυ καθώς η Σελήνης σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες.

Η διάκριση μπαίνει στο περιθώριο καθώς αυθορμητισμός και σύγχυση παίρνουν τα ηνία και δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε ορθολογικά και συνετά. Πιθανό είναι να υπάρξουν συζητήσεις στις οποίες θα συμπεριφερθούμε δογματικά και με ιδεοληψία προβληματίζοντας το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε υπερβολές λόγω συναισθηματικής σύγχυσης και αυταπατών που δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε με ξεκάθαρη σκέψη και δεν αποκλείεται να μας φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό είναι επίσης να μετριάσουμε τις μεγάλες υποσχέσεις γιατί αργά η γρήγορα θα κατανοήσουμε ότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτές και θα απογοητεύσουμε τα πρόσωπα στα οποία δεσμευτήκαμε.

https://www.myastro.gr

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

https://www.myastro.gr/zodia/zodia-simera.html

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Συντετριμμένη η Άντζελα Δημητρίου στην κηδεία της μητέρας της

Δύσκολες ώρες για την δημοφιλή τραγουδίστρια   Η Άντζελα Δημητρίου, αποχαιρέτησε σήμερα (23/2/2024) στο κοιμητήριο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *