Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δείτε τι επιφυλάσσουν σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου 2024 τα άστρα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου 2024 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;
Ανάμεικτα συναισθήματα επηρεάζουν τις εξελίξεις.
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο μέχρι νωρίς το πρωί σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με ενσυναίσθηση και σιγουριά για τον εαυτό μας καθώς αναγνωρίζουμε σε βαθύτερο επίπεδο τα συναισθήματα και τις επιθυμίες μας. Παράλληλα έχουμε την διάθεση να συγχωρήσουμε και να προχωρήσουμε αφήνοντας στο περιθώριο ζητήματα του παρελθόντος που σχετίζονται με την οικογένεια και πιθανά μας έχουν ταλαιπωρήσει. Η διαίσθηση θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε ότι αφορά οικονομικές επιλογές και σε θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς είναι βέβαιο ότι θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε στις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για εμάς.

Νωρίς το πρωί η Σελήνη μετακινείται στον Λέοντα επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η ενέργεια αλλάζει αφού επικεντρωνόμαστε πια στην προσωπική απόλαυση και την αισθηματική μας ζωή που μας γεμίζει χαρά και ευτυχία. Ο έρωτας καθίσταται πρωταγωνιστής και αυτό μας δίνει την δυνατότητα να επικεντρωθούμε στην σχέση μας ή σε νέο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Επιθυμούμε να είμαστε το απόλυτο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που θα ξενίσουν για αυτό οφείλουμε να αφήσουμε στο περιθώριο πομπώδεις εκφράσεις και υπερβολές.

Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο μετά το μεσημέρι αναδεικνύει παιχνίδια εξουσίας και κυριαρχικές συμπεριφορές στην αισθηματική μας ζωή. Η ανάγκη να κατευθύνουμε τον άνθρωπό μας ή ανάλογες συμπεριφορές από αυτόν είναι πιθανό να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να προκαλέσουν έντονες κόντρες μεταξύ μας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να μπούμε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που είναι πιθανό να οδηγήσουν σε ρήξη. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να εισβάλουν στη ζωή μας καθώς το πάθος και ο αισθησιασμός απογειώνονται και δεν επιτρέπουν να λειτουργήσουμε με αρμονία και ισορροπία. Η ένταση μας συνεπαίρνει και μας οδηγεί σε μία καινούργια κατάσταση που προκαλεί πρωτόγνωρα συναισθήματα.

https://www.myastro.gr

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

https://www.myastro.gr/zodia/zodia-simera.html

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Θεσσαλία: “Εμφανίζεται” και πάλι ο δρόμος που «χάθηκε» μετά τις πλημμύρες και ενώνει δύο χωριά

Ο δρόμος αρχίζει και φαίνεται μετά από 8 μήνες… Βγαίνει ξανά στην επιφάνεια ο δρόμος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *