Παρασκευή , 22 Σεπτεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δείτε τι επιφυλάσσουν σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 τα άστρα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;
Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι σε επιλογές που αφορούν το χώρο της δουλειάς για να αποφύγουμε τα λάθη.
Η αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες Επηρεάζει καταλυτικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Αυταπάτες και συναισθηματικές υπερβολές δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε με γνώμονα το αντικειμενικό μας συμφέρον στο χώρο της δουλειάς. Η πρακτική σκέψη και η ωριμότητα πάνε περίπατο καθώς επιλέγουμε ασυνείδητα να ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις προχωρώντας πιθανά σε επιλογές που αργότερα θα μας απογοητεύσουν.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αποφύγουμε τις οποίες επιλογές μέσα στην ημέρα καθώς το πιθανότερο είναι να μην είναι οι ενδεδειγμένες και αυτό αργότερα να έχει άμεση επίπτωση στην εργασιακή μας πορεία. Άλλωστε η μέρα απαιτεί ξεκούραση φροντίζοντας να μας αποσύρει από την έντονη και διαρκή δράση που μπορεί να κυριαρχεί στην καθημερινότητά μας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καλό είναι λοιπόν να ξεκουράσουμε το πνεύμα και το μυαλό και να δώσουμε όλη μας την προσοχή στον εαυτό μας φροντίζοντας να ισορροπήσουμε ψυχολογικά και σωματικά.

Η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό αναδεικνύοντας την ανάγκη να αντιμετωπίσουμε κατάματα τραύματα και απωθημένα που κρύβουμε καλά μέσα. Δεν είναι μία εύκολη διαδικασία όμως είναι απαραίτητη καθώς θα οδηγήσει στην προσωπική απελευθέρωση από περιττά ψυχολογικά βαρίδια που ακόμα μας ταλαιπωρούν.

Οικονομικές συμφωνίες και συζητήσεις μπορεί να πραγματοποιηθούν και να είναι επιτυχημένες αρκεί να ακούσουμε το ένστικτο μας που μας βοηθά να επιβιώσουμε ακόμα και στις δυσκολότερες καταστάσεις οδηγώντας μας σε επικερδείς συνομιλίες και συνεργασίες που έχουν πολλά να μας προσφέρουν. Την προσωπική μας ζωή η ζήλια και κτητικότητα κάνουν την εμφάνισή τους με έντονο τρόπο και μπορεί να πυροδοτήσουν σφοδρές αντιπαραθέσεις με το ταίρι μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να μετατρέψουμε τις αμφιβολίες σε πάθος και αισθησιασμό ώστε να βιώσουμε την απόλυτη συγχώνευση με το ταίρι μας.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Λέοντα και η αντίθεση της με τον Ουρανό από τον Ταύρο αναδεικνύουν με επιθετικό τρόπο την ανάγκη να απελευθερωθούμε από τοξικές καταστάσεις. Παράλληλα όμως δεν αποκλείεται να ενισχύουν επίπλαστα την διάθεση για προσωπικό βηματισμό οδηγώντας μας σε λανθασμένες αποφάσεις καθώς το αίσθημα του ανικανοποίητου κυριαρχεί. Οφείλουμε να αποφύγουμε συγκρούσεις ώστε να προστατεύσουμε σχέσεις που μας προσφέρουν πολλά και έχουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Νέο γύρο αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν τα λόγια του Κασσελάκη για την κατεχόμενη Κύπρο.

Η επίμαχη αναφορά έγινε όταν ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ έψεξε δημόσια τον πρωθυπουργό για τη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *