Δευτέρα , 29 Μαΐου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δείτε τι επιφυλάσσουν σήμερα Τρίτη 23 Μαΐου 2023 τα άστρα για εσάς

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 23 Μαΐου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Πως τα άστρα θα επηρεάσουν τα ζώδια σήμερα στα αισθηματικά και επαγγελματικά;
Υπερβολικές απαιτήσεις και υπέρμετρη αισιοδοξία οδηγούν σε λάθη.
Το τετράγωνο του Άρη από τον Λέοντα με τον Δία στον Ταύρο κάνει αισθητή την επιρροή του στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η επιθυμία να πάρουμε πρωτοβουλίες και να ξεχωρίσουμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε βεβιασμένες κινήσεις. Είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε επιλογές που είναι απερίσκεπτες λόγω της υπέρμετρης αισιοδοξίας και του υπερβάλλοντος ζήλου που μπορεί να δείξουμε. Σημαντικό είναι να μετριάσουμε τον αυθορμητισμό και να λειτουργήσουμε με απόλυτο ρεαλισμό σε προσωπική και επαγγελματική ζωή αποφεύγοντας να πάρουμε αποφάσεις που αργότερα θα κατανοήσουμε πως ήταν ακατάλληλες.

Ακόμα, καλό είναι να αποφύγουμε αλαζονικές συμπεριφορές και δογματικές αντιλήψεις σε ότι αφορά την αγάπη και οικονομικά ζητήματα που θα μας απασχολήσουν έντονα. Είναι απαραίτητο να προστατεύσουμε σχέσεις και συνεργασίες από εντάσεις και αντιπαραθέσεις που δεν θα έχουν θετική εξέλιξη.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο αναδεικνύοντας την διάθεση να βρεθούμε με το οικογενειακό περιβάλλον. Η οικογένεια αποτελεί σημαντικό πυλώνα της ζωής μας καθώς βοηθά να νιώσουμε σταθερότητα και αυτοπεποίθηση. Υποθέσεις ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο, έχουμε την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε προτάσεις και επιλογές με ιδανικό τρόπο εξασφαλίζοντας για τον εαυτό μας τις καλύτερες δυνατές οικονομικές συνθήκες. Απαραίτητο είναι όμως να μην αφεθούμε στην κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα μας ταλαιπωρήσουν. Είναι πιθανό να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και να προκαλέσουν προβλήματα στον οικογενειακό περίγυρο.

Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη, μία συνθήκη που λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά στην προσωπική μας ζωή. Εκφράζουμε με ευκολία συναισθήματα και σκέψεις στο ταίρι μας και αυτό δημιουργεί ένα άκρως τρυφερό και ρομαντικό περιβάλλον για την σχέση. Επιτυχημένες επιλογές σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία θα μας βοηθήσουν να εξασφαλίσουμε σημαντικά οικονομικά οφέλη και να νιώσουμε ασφάλεια.

Το απόγευμα η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο βοηθά να εκπλήξουμε ευχάριστα το περιβάλλον που κινούμαστε. Ξαφνικές συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα απογειώνουν την ψυχολογία και βοηθούν να ξεφύγουμε από δυσθυμία και νευρικότητα.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δήμος Δελφών είχε την τιμητική του στα βραβεία «Training Award για την Τοπική Αυτοδιοίκηση 2023»!

Ενημερωτικό δελτίο από το Δήμο Δελφών Ο Δήμος Δελφών είχε την τιμητική του στα βραβεία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *