Δευτέρα , 5 Δεκεμβρίου 2022
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δεκαεννέα Νηπιαγωγεία και τριανταένα Δημοτικά Σχολεία συνολικά τα ολοήμερα στην Εύβοια για το σχολικό έτος 2022-23

Τα σχολεία – δημοτικά και νηπιαγωγεία – που θα λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο του 2022 με ωράριο έως τις 17:30 το απόγευμα, αντί εώς τις 16.00 που ίσχυε έως τώρα, ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, για την επιλογή των σχολικών μονάδων ελήφθησαν υπόψη κριτήρια όπως το μαθητικό δυναμικό του σχολείου, ο αριθμός των μαθητών που φοιτούν ήδη σε ολοήμερο και ο αριθμός των λειτουργούντων ολοήμερων τμημάτων. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί περίπου στο 50% των τμημάτων που λειτουργούν σήμερα ως ολοήμερα, δηλαδή σε σχεδόν 5.000 τμήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και περιφέρεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσβαση όλων των μαθητών στο διευρυμένο ολοήμερο είναι ελεύθερη, χωρίς κανένα κριτήριο συμμετοχής.

Οι γονείς θα ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την εγγραφή των παιδιών τους στο διευρυμένο Ολοήμερο τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου και πριν την έναρξη των μαθημάτων, από τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων.

Δεκαεννέα Νηπιαγωγεία και τριανταένα Δημοτικά Σχολεία συνολικά τα ολοήμερα στην Εύβοια για το σχολικό έτος 2022-23.

Δείτε τα Ολοήμερα Νηπιαγωγεία σε Εύβοια και Χαλκίδα για το 2022 – 2023(opens in a new tab) και τα Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία σε Χαλκίδα και Εύβοια(opens in a new tab).

Νωρίτερα σήμερα ξεκίνησαν και οι αιτήσεις για εγγραφές, μέσω ΕΣΠΑ, στους Παιδικούς Σταθμούς, τα Κ.Δ.Α.Π. και τα Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Συνελήφθη αστυνομικός της ΔΙΑΣ για τον πυροβολισμό στο κεφάλι του 16χρονου

Ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας  Συνελήφθη και κρατείται με εντολή εισαγγελέα ο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *