Σάββατο , 12 Ιουνίου 2021
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Δενδροφύτευση στο υπό κατασκευή πάρκο Καλαμπάκας

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος ο Δήμος Μετεώρων υλοποίησε μία επιθυμία του Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας κ. Καρατώλου Γεώργιου και των μαθητών του και συγκεκριμένα τη δράση δενδροφύτευσης στο υπό κατασκευή πάρκο Καλαμπάκας.

Κατόπιν συνεννόησης με τον ανάδοχο του έργου ορίστηκαν τα σημεία στα οποία οι μαθητές του Λυκείου παρουσία και του Διευθυντή μαζί με το τμήμα πρασίνου του Δήμου μας που προμήθευσε τα δένδρα και βοήθησε στην εργασία, προέβησαν στη συγκεκριμένη δράση.

Ο κ. Καρατώλος απευθυνόμενος προς τους μαθητές του επισήμανε το πόσο σημαντικό για τη φύση και το περιβάλλον είναι το δέσιμο του ανθρώπου με αυτό δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να αισθανθούν και να βιώσουν την αναγέννηση της φύσης.

Στην όλη δράση ήταν παρόντες ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Τσίκαρης Βασίλειος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Θώμος Γεώργιος συμβάλλοντας και εκείνοι φυτεύοντας ένα δένδρο.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Θώμος Γεώργιος απευθυνόμενος προς τα παιδιά μετέφερε το μήνυμα του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων κ. Αλέκου Θεόδωρου με μία πρόταση: «Ας επιστρέψουμε στη φύση λίγη από την καλοσύνη που μας προσφέρει».

γραφείο του Δημάρχου

 

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

37χρονη γέννησε ενώ ήταν σε κώμα! Δεν έχει γνωρίσει ακόμα την κόρη της

Μία ακόμη απίστευτη ιστορία! Μετά από δέκα ολόκληρους μήνες, ξύπνησε και άνοιξε τα μάτια της, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *