Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Διαδικασία χορήγησης θέσεων στις λαϊκές αγορές του Δήμου Καρδίτσας

Το Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Λαϊκών Αγορών του Δ. Καρδίτσας, προχωρά στη διαδικασία χορήγησης θέσεων για τους παραγωγούς και επαγγελματίες πωλητές που έχουν τοποθετηθεί χωρίς Διοικητική Πράξη στις Λαϊκές Αγορές του Δήμου Καρδίτσας, (ημέρας Τετάρτης και Σαββάτου στη Δημοτική Αγορά, Δευτέρας στην Πλατεία Λάππα και Πέμπτης στη βιολογική έναντι Αγίου Γεωργίου), σύμφωνα με την παρ.4 του άρθρου 66 του Ν.4849/2021 και το άρθρο 126 του ΦΕΚ 150/τ.Α’/30-7-2022.

Οι πωλητές των Λαϊκών Αγορών του Δήμου Καρδίτσας κατά τα παραπάνω, που κατέχουν θέση σε αυτές χωρίς Διοικητική Πράξη υποχρεούνται να συμμετάσχουν στην διαδικασία χορήγησης θέσης, υποβάλλοντας σε αιτήσεις συμμετοχής για την κατάρτιση προσωρινού πίνακα καταγραφής πωλητών χωρίς Διοικητική Πράξη στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Λαϊκών Αγορών του Δήμου Καρδίτσας από την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, προκειμένου να καταλάβουν στη συνέχεια κενές θέσεις των Λαϊκών Αγορών Καρδίτσας με διοικητική πράξη του φορέα λειτουργίας.

Η αίτηση χορηγείται είτε από το γραφείο του Τμήματος Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Λαϊκών Αγορών (Δημοτική Αγορά Ι.20), είτε αναζητείται από την ιστοσελίδα του Δήμου: dimoskarditsas.gov.gr, και θα κατατεθεί είτε αυτοπροσώπως, είτε με εξουσιοδότηση επικυρωμένη από τα ΚΕΠ ή την Αστυνομία στην υπηρεσία πρωτοκόλλου (Αρτεσιανού 1), είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην υπηρεσία πρωτοκόλλου (protokolo@dimoskarditsas.gov.gr) υπογεγραμμένη, και θα συνοδεύεται από:

Αντίγραφο αδείας με την τελευταία θεώρηση
Φορολογική ενημερότητα
Δημοτική ενημερότητα
Βεβαίωση μη οφειλής ημερησίου δικαιώματος για κάθε λαϊκή αγορά που συμμετέχουν στο Δήμο Καρδίτσας και το νούμερο που κατέχουν.
Υπεύθυνη δήλωση χρονικής διάρκειας συμμετοχής στις λαϊκές αγορές (μόνο για τους παραγωγούς οι οποίοι δεν δραστηριοποιούνται ολόκληρο το έτος)
Επισημαίνεται ότι:

Η άδεια πρέπει να είναι σε ισχύ
Η διαδικασία χορήγησης θέσης είναι υποχρεωτική για να διασφαλιστεί θέση στις παραπάνω Λαϊκές αγορές με έκδοση Διοικητικής Πράξης τοποθέτησης του Φορέα Λειτουργίας.
Μετά τη σύνταξη των προσωρινών πινάκων καταγεγραμμένων πωλητών προβλέπεται δεκαπενθήμερη προθεσμία για υποβολή ενστάσεων για οριστικοποίηση αυτών.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Αδειοδοτήσεων & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Λαϊκών Αγορών του Δήμου Καρδίτσας (Δημοτική Αγορά Ι.20 – τηλ. 2441350884).

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Παράσυρση 21χρονης: «Έκλεψαν 1.500€ από την Έμμα ενώ χαροπάλευε»

Σοκ προκαλεί η καταγγελία για κλοπή χρημάτων από την Έμμα, λίγο μετά την παράσυρση από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *