Πέμπτη , 23 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Διαδραστικό σεμινάριο της «Πρόσβασης» για φοιτητές και προσωπικό του ΠΘ

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ-Δομή υποστήριξης φοιτητών και φοιτητριών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες διοργανώνει διαδραστικό σεμινάριο με τίτλο:«Προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Κατανοώ, προσαρμόζομαι, αλληλεπιδρώ!».

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα συζητηθούν τα εμπόδια προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και οι βασικές πρακτικές μέσα από τις οποίες μπορεί να ενισχυθεί η πρόσβαση και η ολόπλευρη συμμετοχή τους μέσα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται στην φοιτητική κοινότητα καθώς και στο διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και θα έχει διαδραστικό και βιωματικό χαρακτήρα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 και ώρα 10:30-12:00 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο στο Συγκρότημα Γαιόπολις, στο Κεντρικό Κτίριο Διοίκησης (https://goo.gl/maps/fQY512GD3krf3cFM7).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και 6 Μαρτίου με σύνδεση με το πανεπιστημιακό email, στον ακόλουθο σύνδεσμο https://forms.office.com/e/48krm7Gqks ή ακολουθώντας το qr-code.

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

magnesianews.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στην Κάρυστο

Σοκ προκάλεσε η είδηση στην τοπική κοινωνία της Καρύστου η είδηση ότι άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *