Δευτέρα , 24 Ιανουαρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Διενέργεια υποβρύχιου και παράκτιου καθαρισμού επί του Παραλιακού – θαλάσσιου χώρου στην Π. Λευκαντίου Χαλκίδας

Στα πλαίσια συντονισμού περιβαλλοντικών δράσεων το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας έλαβε μέρος την 28-06-2021, στην διενέργεια υποβρύχιου και παράκτιου καθαρισμού επί του Παραλιακού – θαλάσσιου χώρου στην Π. Λευκαντίου Χαλκίδας.

Εν λόγω καθαρισμός πραγματοποιήθηκε από ιδιωτικό καταδυτικό κέντρο ‘’THALASSA DIVING ACADEMY’’ με την συνδρομή του Δήμου Χαλκιδέων και του Οργανισμού Λιμένα Νομού Ευβοίας, υπό την επίβλεψη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας.

Στην προαναφερόμενη περιβαλλοντική δράση, συμμετείχαν επιπρόσθετα αθλητές – αθλήτριες και γυμναστές της Σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Μπουρτζίου ,της Ποδοσφαιρικής ομάδας Γ.Α.Σ Βασιλικού καθώς και η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Βασιλικού.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, συλλέχτηκαν ανακυκλώσιμα αντικείμενα από τον βυθό – παραλία τα οποία μετεφέρθησαν με μέριμνα του Δήμου Χαλκιδέων, σε ειδικούς χώρους εναπόθεσης απορριμμάτων.Στόχος, όπως επισημάνθηκε από όλες τις πλευρές, είναι η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε θέματα Προστασίας του Θαλασσίου Περιβάλλοντος και η ανάπτυξη του αισθήματος του εθελοντισμού. Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε αντίστοιχες περιβαλλοντικές δράσεις, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς καθώς και εθελοντικές οργανώσεις.

eviaportal.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Αναστέλλεται η καταβολή της δόσης Ιανουαρίου 2022 για επιχειρήσεις που πλήττονται σημαντικά από την πανδημία

Αναστέλλεται η καταβολή της δόσης Ιανουαρίου 2022 ρυθμισμένων οφειλών στην Εφορία για επιχειρήσεις που πλήττονται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *