Πέμπτη , 1 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Διέσωσαν ένα εγκλωβισμένο μικρό ελάφι στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Χέρωμα Βάρης

Ένα ελάφι βρέθηκε εγκλωβισμένο στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Χέρωμα Βάρης με αποτέλεσμα να στηθεί μεγάλη επιχείρηση ώστε το ελάφι να πιαστεί και να οδηγηθεί σε κάποιο κέντρο φιλοξενίας.

Το Δασαρχείο Πεντέλης και Πάρνηθας αλλά και κτηνίατροι που ευαισθητοποιήθηκαν κατάφεραν τελικά να οδηγήσουν το ελάφι με ασφάλεια σε ειδικό χώρο φιλοξενίας.

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπαδιά

«Προχθές μας ειδοποίησαν ότι εγκλωβίστηκε μέσα σε αθλητικές εγκαταστάσεις στο Χερωμα Βάρης ένα Ελάφι (Μάλλον το Ροδίτικο Πλατώνι αλλά με επιφύλαξη). Το Δασαρχείο Πεντέλης με τη μεγάλη βοήθεια του Δασαρχείου Πάρνηθας τόσο της Δασάρχη Κ. Λυκουδη αλλά και με την ουσιαστική και αποτελεσματική βοήθεια των συναδέλφων Χ. Γριβα και Α.Νίκα που χρησιμοποίησαν το φυσοκάλαμο για την αναισθητοποίηση του. Μετά από αρκετή ώρα κατάφερε ο συνάδελφος Γρίβας να το πλησιάσει αρκετά και με εξαιρετική βολή να το πετύχει. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κατάλληλο χώρο για φιλοξενία. Την όλη επιχείρηση συντόνιζε από κοντά η Κτηνίατρος Ελένη Φωτοπούλου μια εξαίρετος επιστήμων και άνθρωπος αφού η ίδια συνόδεψε το Πλατωνι πάνω στην καρότσα του αγροτικού κρατώντας αγκαλιά το κεφάλι για να μην τραυματιστεί. Το συνάδελφο τον Δ. Νταλλη τον αφήνω τελευταίο, επί δυο μέρες ήταν παρών και ήταν αυτός που τράβηξε το μεγάλο φορτίο της όλης υπόθεσης. Συγχαρητήρια σε όλους.»

(Πηγή: Bestnews.gr)

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τροχαίο στη Λαμία: Σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων… [ΦΩΤΟ]

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λαμία… Συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά δύο αυτοκίνητα Την Τετάρτη 30/11/2022  το απόγευμα, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *