Τρίτη , 29 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δημιουργία Μνημείου στην Τοπική Κοινότητα Μαραθιά

Την έγκρισή του έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αγράφων σχετικά με την χορήγηση άδειας επέμβασης σε δημοτική έκταση εντός του Κοιμητηρίου στον Οικισμό Μαραθιά Δ.Ε. Φραγκίστας του Δήμου Αγράφων. Ειδικότερα, ο κ. Τσατσαρώνης Κωνσταντίνος (με καταγωγή από τον Δήμο Αγράφων) απέστειλε αίτημα προς το Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, με θέμα τη “Δημιουργία Μνημείου (εκκλησάκι) εντός του Κοιμητηρίου στην Τοπική Κοινότητα Μαραθιά”.

Ουσιαστικά ο ίδιος αιτείται την παραχώρηση έκτασης περί των εννέα τετραγωνικών μέτρων, δίπλα και πίσω από την εκκλησία που βρίσκεται εντός του κοιμητηρίου, χώρος ο οποίος είναι μη αξιοποιήσιμος, κακοτράχαλος και δεν τίθεται επ’ ουδενί θέμα για συζήτηση προέκτασης του κοιμητηρίου προς εκείνο το σημείο σύμφωνα με το Δήμαρχο Αγράφων κ. Αλέξη Καρδαμπίκη.

Επίσης, ο κ. Καρδαμπίκης τονίζει ότι το Κοιμητήριο της Τ.Κ. Μαραθιά ανήκει αποκλειστικά ως έκταση στον Δήμο Αγράφων και δεν έχει λόγο επί του θέματος η εκκλησία, η οποία ωστόσο δε θα πρόβαλε αντίρρηση επί του θέματος αφού η δημιουργία ενός μνημείου στο σημείο αυτό, μόνο κάτι θετικό έχει να προσφέρει.

Να επισημανθεί επίσης ότι η δημιουργία του μνημείου αυτού χρηματοδοτείται αποκλειστικά και μόνο από τον κύριο Τσατσαρώνη Κων/νο.

Homepage – Newspaper

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Έκρηξη του ηφαιστείου Μάουνα Λόα στη Χαβάη

«Αυτήν την στιγμή, οι ροές της λάβας συγκρατούνται στην περιοχή της κορυφής και δεν απειλούν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *