Σάββατο , 3 Ιουνίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας: Ανακατασκευή της αυλής του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Τιθρώνιο

 

Αναφέρει σχετικά ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας

“Έχουμε αποδείξει πολλάκις και εμπράκτως ότι η συνεργασία, σε όλα τα επίπεδα, αποδίδει καρπούς και ότι κανένα χωριό μας δεν μένει εκτός προγραμματισμού έργων και παρεμβάσεων.

Σειρά είχε το Τιθρώνιο, όπου κατόπιν συνεννόησης και άριστης συνεργασίας Δήμου, Κοινότητας και Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, προχωρήσαμε σε ανακατασκευή της αυλής του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Οι σπασμένες και φθαρμένες πλάκες της αυλής αντικαταστάθηκαν με καινούριες, με μέρος των δαπανών να καλύπτεται από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, ενώ στη συνέχεια κατασκευάστηκε περίφραξη από πέτρα και ξύλο, όπως άρμοζε, και τοποθετήθηκαν φωτιστικά σώματα. Εργασίες που αναβαθμίζουν την εξωτερική εικόνα της εκκλησίας και του κοινόχρηστου χώρου και εκτός από την προστασία του συγκεκριμένου σημείου άλλαξαν τη μορφή του, δίνοντάς του φως, χρώμα και έναν αέρα ανανέωσης.

Αγαπάμε τα χωριά μας και θέλουμε να τα βλέπουμε καθαρά, περιποιημένα και όμορφα, γιατί το κάθε ένα από αυτά και όλα μαζί συνολικά αντικατοπτρίζουν την εικόνα ενός νοικοκυρεμένου Δήμου, που σέβεται τους δημότες του.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας για την 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

  Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *